Concertul caritabil de pricesne „Duminica, la Florii…” în Parohia „Sf. Ap. Petru și Pavel” Cluj

de | apr. 29, 2024

Parohia Ortodoxă „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Cluj-Napoca după slujba Deniei a avut loc Concertul caritabil de pricesne „Duminica, la Florii…”, aflat la a IV-a ediție.

Credincioșii prezenți au avut ocazia de a asculta mai multe grupuri vocale: Crăițele Ardealului, Anastasis si Clubul Vedetelor „Muguri de folclor”. La final, a tinut un recital de pricesne îndrăgita interpretă Năstăcuța Iuga.

Pe lângă latura duhovnicească, prin evenimentul din această seară s-a dorit a se întinde o mâna de ajutor către Andreea Mărincuș, o tânără mămică mânăstirească diagnosticată cu o tumoră cerebrală, care în prezent urmează un tratament post-operator în Turcia.

Din dragostea credincioșilor prezenți la concert, s-a reușit colectarea sumei de 21.876 lei, care s-a adăugat altui sprijin venit din partea parohiei, în valoare de o mie de euro. Banii au fost predați familiei Andreei, cu nădejdea că această brumă de ajutor le va fi de folos în lupta lor pentru recâștigarea sănătății.

Dorim să mulțumim tuturor celor prezenți la concert, mai cu seamă protagoniștilor, interpreți și coordonatori.

Mulțumim, așadar, doamnei profesoare Romina Nemes, domnului profesor Săndel Filip, părinților, copiilor si tuturor colaboratorilor.

În chip special, pentru toată jertfa și mărinimia, mulțumim doamnei Năstacuța Iuga și domnului Nicu Nichita, care au dovedit încă o dată că au înțelepciunea de a întoarce parte din darul primit de la Bunul Dumnezeu.

Preot paroh Dan Cismaș

Foto: Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Cluj

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...