Conferința „Comuniune și comunitate întru Hristos”, susținută de preotul Constantin Necula la Cluj-Napoca

de | aug. 31, 2023

Parohia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociația „Locul lui Mina”, organizează vineri, 1 septembrie 2023, conferința „Comuniune și comunitate întru Hristos”. Invitat este Pr. Prof. Constantin Necula. Evenimentul va debuta la ora 19:00, în biserica parohiei,  situată pe strada Vasile Conta nr. 10 din cartierul Bună Ziua.

Moderator al evenimentului va fi Andreea Ineoan.

În cadrul evenimentului, tenorul Gelu Moldovan de la Opera Română și membru al formației „Anatholis” va va susține un moment muzical cu fragmente din operă.

Întâlnirea face parte din ce-a de-a III-a ediție a zilelor dedicate Cartierului clujean Buna Ziua –  „Hai să facem Ziua bună!”

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

Cineaștii, jurnaliștii și criticii de film din România se pot înscrie pentru o nouă ediție a Bursei Alex. Leo Șerban, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (14 - 24 iunie 2024). În valoare de 2500 de euro, bursa a fost inițiată în memoria unuia...

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Maratonul cultural Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca (ZCMC), ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție, se va desfășura între 18 și 25 august, în toate locurile de tradiție unde s-a consacrat. Publicul se va putea bucura din nou de sutele de evenimente care...