Conferințe dedicate Sfintei Scripturi în Protopopiatul Turda

de | ian. 12, 2024

Protopopiatul Ortodox Român Turda găzduiește, în luna ianuarie, o serie de conferințe dedicate Sfintei Scripturi și rolului acesteia în viața omului de astăzi. Acestea sunt susținute de părintele profesor dr. Stelian Tofană, cadru universitar la catedra de Studiul Noului Testament a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Cea dintâi conferință din această serie, intitulată „Ce mai spune Biblia omului de azi?”, a avut loc joi, 11 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00, la sediul Protopopiatului Ortodox Român Turda. În cadrul conferinței, părintele profesor Stelian Tofană a reiterat importanța covârșitoare a Sfintei Scripturi în viața creștinului de astăzi și a fixat câteva repere asupra rolului pe care-l îndeplinește aceasta în contemporaneitate.

La conferință au luat parte mai mulți preoți ai Protopopiatului Turda, precum și numeroși credincioși interesați de acest subiect, sala de ședințe a protoieriei devenind neîncăpătoare.

Conferințele următoare sunt programate pentru fiecare zi de joi a lunii în curs, respectiv 18 și 25 ianuarie, cu începere de la aceeași oră. Intrarea la aceste conferințe este gratuită.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

Hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din Sângeorz-Băi

La sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, marți, 23 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a slujit la Biserica „Sfântul Mare...