Conferița și prezentarea de carte: Păturica roz, susținută de Marius Balo, cu prezența PS Benedict Bistrițeanul la FTO

de | ian. 10, 2024

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca vă invită să luați parte la primul eveniment din acest an, aflat sub auspiciile Centenarului învățământului teologic ortodox universitar clujean (1924-2024) și organizat în colaborare cu ASCOR Cluj: Conferița și prezentarea de carte: Păturica roz, susținută de Marius Balo, cu prezența PS Benedict Bistrițeanul.
Evenimentul va avea loc joi, 11 ianuarie 2024, de la ora 20.00 în Aula Facultății de Teologie și va fi precedat de slujba Vecerniei, oficiată de PS Benedict în capela Facultății, de la ora 19:30.
Marius Balo este absolvent al Facultății de Teologie din Cluj-Napoca și a Seminarului Sfântul Vladimir din New York. A fost profesor în China, unde datorită unor circumstanțe nefavorabile, a făcut închisoare timp de 8 ani. Marius va împărtăși momente din experiențele sale avute în inchisorile chineze precum și despre modul în care l-a redescoperit pe Dumnezeu.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

Cineaștii, jurnaliștii și criticii de film din România se pot înscrie pentru o nouă ediție a Bursei Alex. Leo Șerban, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (14 - 24 iunie 2024). În valoare de 2500 de euro, bursa a fost inițiată în memoria unuia...