Festivalul ENSEMBLE – Zilele muzicii camerale studenţeşti

de | mart. 7, 2024

Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” vă invită între 16 şi 20 martie în Studioul de concerte de pe Str. Brătianu, nr. 25 la cea de-a treia ediţie a festivalului formaţiilor camerale studenţeşti din ANMGD.

Concertele vor avea loc în fiecare seară începând cu ora 19 şi vor oferi publicului un program variat, atrăgător și relevant atât din perspectiva repertoriului, cât și a componenței formațiilor. Așadar, programul de anul acesta, ca și cel de anul trecut, cuprinde o varietate mare de grupuri camerale: triouri cu pian, cvartete de coarde, cvintet de suflători, ansamblu de chitară, formație cu percuție, două piane, cvintet cu pian, sextet cu clavecin și ansamblu de saxofon.

Programul detaliat al festivalului va fi disponibil aici: https://anmgdblog.ro/ensemble/

Evenimentul se dorește a fi un prilej de bucurie și dezvoltare în dreptul studenților, un mijloc de ridicare a nivelului lor profesional și o formă de îmbogățire a publicului invitat.

Accesul este liber, însă doritorii pot cumpăra bilete pentru a-și asigura locul în sala de concert.

Biletele sunt disponibile online la adresa: https://www.bilete.ro/ensemble-zilele-muzicii-camerale-studentesti/  și în rețeaua Bilete.ro (în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos-Telekom)

Organizatori: Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” și Asociația Academiei de Muzică„Gheorghe Dima”

Sponsori şi parteneri: Panemar, Eufonia Music Store

Parteneri media: TVR Cluj, Radio România Cluj, Radio România Muzical, Cluj.com, clujlife.ro, cluj.media, clujulcultural.ro, ilikecluj.ro, EBS Radio, Radio Renașterea, Făclia, Szabadság

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva