Mitropolitul Clujului, la Paraclisul Maicii Domnului, în parohia bistrițeană Corvinești

de | aug. 12, 2016 | Actualitatea religioasă

Zi de aleasă bucurie a fost joi, 11 august, în parohia Corvinești, din Protopopiatul Beclean, cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”. Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Paraclisul Maicii Domnului.

În cadrul programului catehetic din acest post, cuvântul ierarhului  s-a referit la virtutea milei sufletești de a-i mângâia pe cei întristați. În acest sens a arătat că  “întristarea poate fi constructivă pentru om, atunci când Dumnezeu își arată pentru acesta mila Sa cea bogată”.

La sfârșitul slujbei, părintele paroh Murgoi Vlad a mulțumit Înaltpreasfințitului Mitropolit pentru prezență. Mulţumiri au fost adresate şi părintelui  protopop de Beclean, Doru Zinveliu și altor personalități, pentru sprijinul acordat în cei doi ani de activitate misionară și liturgică, de când părintele a fost numit paroh la Corvinești.

Ultimele articole

Sfinţii Împărați Constantin și Elena, cinstiţi la Mănăstirea Dobric

Sfinţii Împărați Constantin și Elena, cinstiţi la Mănăstirea Dobric

Mănăstirea Dobric și-a sărbătorit hramul istoric, în ziua prăznuirii Sfinților Mari Împărați, întocmai cu Apostolii, Constantin și mama sa, Elena, sâmbătă, 21 mai 2022, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și...