Mitropolitul Clujului, la Paraclisul Maicii Domnului, în parohia bistrițeană Corvinești

de | aug. 12, 2016

Zi de aleasă bucurie a fost joi, 11 august, în parohia Corvinești, din Protopopiatul Beclean, cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”. Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Paraclisul Maicii Domnului.

În cadrul programului catehetic din acest post, cuvântul ierarhului  s-a referit la virtutea milei sufletești de a-i mângâia pe cei întristați. În acest sens a arătat că  “întristarea poate fi constructivă pentru om, atunci când Dumnezeu își arată pentru acesta mila Sa cea bogată”.

La sfârșitul slujbei, părintele paroh Murgoi Vlad a mulțumit Înaltpreasfințitului Mitropolit pentru prezență. Mulţumiri au fost adresate şi părintelui  protopop de Beclean, Doru Zinveliu și altor personalități, pentru sprijinul acordat în cei doi ani de activitate misionară și liturgică, de când părintele a fost numit paroh la Corvinești.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia Geaca, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare...

Denia Acatistului Bunei Vestiri la Mănăstirea Nicula

Denia Acatistului Bunei Vestiri la Mănăstirea Nicula

În săptămâna a V-a din Postul Paştilor, vineri seara, 19 aprilie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a oficiat Denia Acatistului Bunei Vestiri (a Imnului Acatist), înconjurat de un sobor...