„O zi trăită din plin”, la centrul pentru tineret din Sîngeorz-Băi

de | oct. 12, 2016

Cercul pastoral-misionar Sîngeorz-Băi, coordonat de părintele Dan Cismaş din Parohia Maieru, a organizat sâmbătă, 8 octombrie, Întâlnirea Tinerilor din această zonă, sub genericul „O zi trăită din plin”.

Activitatea a avut loc la Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din oraș şi au participat șaptezeci de tineri din parohiile de pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, Maieru, Rodna, Şanț şi Cormaia.

Acest eveniment a început cu Sfânta Liturghie şi a continuat cu o serie de jocuri, ateliere şi întreceri sportive dar şi cu o conferință susținută de părintele Dorel Gălan.

Tot în cadrul acestei întâlniri, comandantul Poliției Sîngeorz-Băi, domnul Sorin Hărăpaşcu, le-a adresat tinerilor câteva îndemnuri.  La întâlnire a luat cuvântul și  preşedintele Consiliului Județean  Bistrița-Năsăud, dl. Emil Radu Moldovan, care a stat de vorbă cu cei prezenți.

Această întâlnire se află la a treia ediție, prima fiind organizată în comuna Maieru iar celalalte două la Sîngeorz-Băi, ne-a transmis părintele Paul Gavriloaie, corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Năsăud.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Joi, 30 noiembrie 2023, Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României. Cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...