„O zi trăită din plin”, la centrul pentru tineret din Sîngeorz-Băi

de | oct. 12, 2016 | Activități parohiale, Actualitatea religioasă

Cercul pastoral-misionar Sîngeorz-Băi, coordonat de părintele Dan Cismaş din Parohia Maieru, a organizat sâmbătă, 8 octombrie, Întâlnirea Tinerilor din această zonă, sub genericul „O zi trăită din plin”.

Activitatea a avut loc la Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din oraș şi au participat șaptezeci de tineri din parohiile de pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, Maieru, Rodna, Şanț şi Cormaia.

Acest eveniment a început cu Sfânta Liturghie şi a continuat cu o serie de jocuri, ateliere şi întreceri sportive dar şi cu o conferință susținută de părintele Dorel Gălan.

Tot în cadrul acestei întâlniri, comandantul Poliției Sîngeorz-Băi, domnul Sorin Hărăpaşcu, le-a adresat tinerilor câteva îndemnuri.  La întâlnire a luat cuvântul și  preşedintele Consiliului Județean  Bistrița-Năsăud, dl. Emil Radu Moldovan, care a stat de vorbă cu cei prezenți.

Această întâlnire se află la a treia ediție, prima fiind organizată în comuna Maieru iar celalalte două la Sîngeorz-Băi, ne-a transmis părintele Paul Gavriloaie, corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Năsăud.

Ultimele articole

Hristos Vindecătorul

Hristos Vindecătorul

Aspecte introductive Ar fi multe de spus cu privire la această pericopă. Ar fi și mai multe de înțeles dintr-o lectură făcută cu inima, a pasajului în cauză.Hristos, cel se prezintă în ipostaza Semănătorului vine apoi să potolească furtuna. Iar ulterior să izgonească...

Episcopul Gurie al Devei și Hunedoarei s-a mutat la Domnul

Episcopul Gurie al Devei și Hunedoarei s-a mutat la Domnul

Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, a trecut la Domnul joi, 21 octombrie 2021, în urma îmbolnăvirii de Covid-19. Episcopul Devei și Hunedoarei fusese internat la Spitalul Județean de Urgență din Deva din data de 8 octombrie, iar starea lui s-a...