Preasfințitul Benedict Bistrițeanul a oficiat a doua parte a Canonului cel Mare, la Biserica studenților din Campusul Hașdeu

de | mart. 4, 2020 | Actualitatea religioasă

Marți seara, 3 martie 2020, de la ora 18:00, în a doua zi a Postului Sfintelor Paști, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a oficiat slujba Pavecerniței Mari, în cadrul căreia s-a citit a doua parte a Canonului cel Mare al Sfântului Andrei Criteanul, la Biserica studenților din Campusul Hașdeu.

La finalul slujbei, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul a rostit un cuvânt de învățătură, urmat de un dialog cu tinerii, bazat pe întrebări și răspunsuri pe diferite subiecte de actualitate.

PS Benedict Bistrițeanul – Dialog cu tinerii

Publicată de ASCOR Cluj-Napoca pe Marţi, 3 martie 2020

 

Biserica studenților, situată în Campusul Universitar Hașdeu, este păstorită de preotul Ciprian Negreanu, duhovnicul ASCOR Cluj-Napoca. De asemenea, în cadrul bisericii își desfășoară activitatea Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca), care organizează în perioada Postului Mare mai multe seri duhovniceşti pentru studenţi şi publicul larg.

Ciclul serilor duhovniceşti din acest post va debuta joi seara, 5 martie 2020, cu participarea părintelui Florin Stan, protopop al Protopopiatului Lăpuș și inspector catehetic pentru tineret în cadrul Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, care va vorbi pe tema „Tinerețea, vârsta slujirii lui Dumnezeu”. Programul integral poate fi consultat aici 

Mai multe fotografii AICI 

Marți seara, 3 martie 2020, de la ora 18:00, în a doua zi a Postului Sfintelor Paști, Preasfințitul Părinte Benedict…

Publicată de Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului pe Miercuri, 4 martie 2020

 

Foto credit: Benedict Both / ASCOR Cluj-Napoca

Ultimele articole