Seri dedicate familiei, în organizarea tinerilor de la ASCOR Cluj

de | feb. 3, 2016

ASCOR Cluj organizează săptămâna viitoare două seri duhovnicești dedicate familiei.

Un prim eveniment va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 20:00 în Amfiteatrul Facultă1ţii de Chimie. Invitat pentru a vorbi despre „Familia – mica biserică” este pr. Mihai Andrei Aldea de la parohia Sf. Daniil Sihastrul din București.

Joi, 11 februarie, cei care doresc pot participa la discuţiile cu părintele Ciprian Negreanu pe tema “Familia şi Biserica”, ce vor avea loc de la ora 19.00, după slujba vecerniei oficiată în bisericuța studenților din Campusul universitar Hașdeu.

Cele două evenimentele dedicate familiei au loc în perioada în care se desfăşoară “Săptămâna căsătoriei” la Cluj Napoca. Inițiativa tinerilor din cadrul ASCOR Cluj se alătură celorlalte acțiuni și proiecte demarate cu scopul ocrotirii familiei întemeiate pe căsătoria aşa cum a fost rânduită şi binecuvântată de Dumnezeu.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...