Seri dedicate familiei, în organizarea tinerilor de la ASCOR Cluj

de | feb. 3, 2016 | Actualitatea religioasă

ASCOR Cluj organizează săptămâna viitoare două seri duhovnicești dedicate familiei.

Un prim eveniment va avea loc luni, 8 februarie, de la ora 20:00 în Amfiteatrul Facultă1ţii de Chimie. Invitat pentru a vorbi despre „Familia – mica biserică” este pr. Mihai Andrei Aldea de la parohia Sf. Daniil Sihastrul din București.

Joi, 11 februarie, cei care doresc pot participa la discuţiile cu părintele Ciprian Negreanu pe tema “Familia şi Biserica”, ce vor avea loc de la ora 19.00, după slujba vecerniei oficiată în bisericuța studenților din Campusul universitar Hașdeu.

Cele două evenimentele dedicate familiei au loc în perioada în care se desfăşoară “Săptămâna căsătoriei” la Cluj Napoca. Inițiativa tinerilor din cadrul ASCOR Cluj se alătură celorlalte acțiuni și proiecte demarate cu scopul ocrotirii familiei întemeiate pe căsătoria aşa cum a fost rânduită şi binecuvântată de Dumnezeu.

 

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...