Spectacol folcloric caritabil „Alături de Sasha Rotariu”

de | iul. 21, 2023

Îndrăgiți interpreți de muzică populară vor susține un spectacol caritabil la Cluj-Napoca, pentru a da o șansă la viață și o speranță la o copilărie fericită pentru Sasha, un băiețel de doi ani, diagnosticat cu cancer.
Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Dumitru Farcaș” din Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj (CJCPCT Cluj), instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația „Iulia Bodea” și Parohia Ortodoxă „Cetatea Fetei” Florești, cu implicarea Rominei Nemeș Stratone, Iuliei Bodea și revistei „Ardealul de succes”.
Manifestarea va avea loc miercuri, 26 iulie 2023, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.
Vor evolua: Adriana Irimieș, Marius Ciprian Pop, Anghelina Timiș, Vasile Coca, Paula Hriscu, Ionela Moruțan, Alexandru Pop, Mihaela Grec, Suzana și Daciana Vlad, Adina Hada, Anda Horoba și frații Chindriș, Ioana Leonte, Miruna Medrea. Pe scenă vor mai urca: Ansamblul „Șoimii Carpaților” al Casei de Cultură din Florești și Corul „Sfântul Apostol Andrei”.
Spectacolul va fi prezentat de Grigore Sâmboan, consultant artistic la CJCPCT Cluj și redactor Radio Renașterea.
Biletele se pot procura online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, dar și fizic, din librăriile Cărturești din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Vivo, Platinia).
La numai doi ani, Sasha Bogdan a fost diagnosticat cu cancer, la nivel retroperitoneal. Momentan, copilul se află la Cluj-Napoca, dar singura sa șansă de tratament se regăsește înafara țarii. Costurile sunt enorme – 500.000 euro, iar familia lui nu dispune de acești bani.
Donații se pot face și în urnele amplasate în cadrul spectacolului, dar și în conturile: RO97BTRLRONCRTO622007501-cont de RON RO47BTRLEURCRT0622007501-cont în EURO SWIFT:BTRLR022
Titular cont: Rotariu Andreea Oana, deschise la Banca Transilvania.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
S-a deschis sesiunea de aplicații pentru WonderPuck #8

S-a deschis sesiunea de aplicații pentru WonderPuck #8

Artiștii din România și din toată lumea sunt invitați în această perioadă să își înscrie producțiile pentru cea de-a opta ediție a Festivalului Stradal WonderPuck. Evenimentul va avea loc între 6 și 8 septembrie, la Cluj-Napoca și la Florești . Artiștii, instituțiile...