SPECTACOL  DE DRAGOBETE la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca

de | feb. 12, 2024

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului Județean Cluj, vă invită cu drag să participați la un eveniment cultural deosebit – SPECTACOLUL  DE DRAGOBETE, care va avea loc  JOI, 22 FEBRUARIE, începând cu ora 18:00, la sediul școlii situat pe str. Fabricii de Zahăr nr. 51, mun. Cluj-Napoca, în Sala de spectacole „Tudor Jarda”.

Evenimentul va aduce în prim-plan cursanții clasei de canto muzică populară, coordonați de către Mihaela Szenasi Grec, Ioan Dordoi și Bogdan Găbudean. Acești tineri talentați vă vor încânta cu interpretări autentice ale cântecelor populare, transmițând emoție și pasiune.

De asemenea, veți avea ocazia să vă bucurați de momente poetice susținute de cursanții clasei de actorie, coordonați de către Adriana King, ce vor încânta publicul cu expresivitatea și creativitatea lor remarcabilă.

În cadrul spectacolului va evolua și Ansamblul Folcloric „Vatră de Dor”, sub îndrumarea Instructorului coregraf Viorel Dragomir, ce va încânta audiența cu dansuri tradiționale.

Va acompania Orchestra „Rapsozii Ardealului”, artiști care vă vor transpune în atmosfera autentică a tradițiilor noastre.

Evenimentul va fi onorat de prezența și participarea invitatului special și prezentatorului de excepție, Ioan Dordoi.

Intrarea este liberă, iar organizatorii vă așteaptă cu brațele deschise să vă alăturați în sărbătoarea dedicată lui Dragobete și tradițiilor românești.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

La finalul acestei săptămâni, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca aventurile unuia dintre cele mai cunoscute personaje din literatura pentru copii. Este vorba de Pinocchio, eroul spectacolului cu același nume, în regia lui...

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda şi Asociația „Împreună Pentru Voi” Turda organizează în perioada 27 Februarie-1 Martie 2024 a patra ediție a concursului județean SCRISORI PENTRU MAMA. Știm că voi, copiii, le mulțumiți mamelor...

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la evenimentele Stagiunii de primăvară - Madrigal 2024, o trilogie de concerte extraordinare, în care sunetul unic al ansamblului se împletește cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții...