Preoții din Protopopiatul Cluj I, reuniți în ședință

de | dec. 11, 2015

Joi, 10 decembrie 2015, la sediul Protopopiatului Cluj I de pe strada Bisericii Ortodoxe, a avut loc şedinţa lunară. Începând cu ora a 10.30 a fost săvârşită slujba de Te-Deum după care a urmat şedinţa condusă de părintele Protopop Dan Hognogi. S-au adus la cunostinţă anumite aspecte administrative dupa care părintele protopop a mulţumit celor care s-au implicat în ridicarea casei din localitatea Feiurdeni, construită pentru familia nevoiaşă rămasă pe drumuri.

Casa va fi inaugurată printr-o slujbă ce va fi săvârșită în prezenţa ÎPS Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei la data de 22 decembrie.
O problemă similară există şi în localitatea Răscruci fiind solicitată implicarea tuturor în măsura posibilităților.
S-a discutat şi despre familia tradițională făcându-se apel la implicarea în protejarea acesteia şi pe cale legislativă.
Părintele Protopop a încheiat întâlnirea mulțumind tuturor pentru activităţile derulate pe parcursul întregului an.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I și Ilva Mică II Someș, din Protopopiatul Năsăud, prin preoții Iuliu Brici și Ștefăniță Potra, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Feldru și Asociația „O cană cu apă” a tinerilor ortodocși din Feldru, au organizat, în data de 30...