O zi trăită din plin, în parohia Căianu-Mic

de | mart. 18, 2018

Sâmbătă, 17 martie 2018, a avut loc în Parohia Căianu-Mic, protopopiatul Beclean, întâlnirea educativă şi duhovnicească a copiilor şi tinerilor din localitate, intitulată „O zi trăită din plin”.

Ziua a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii în biserica ocrotită de „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, după care cei aproxmativ 60 de tinerii au luat parte la un program ce a cuprins jocuri de cunoaştere, atelier de cruciuliţe şi brăţări, cântece la chitară și  rugăciuni.

Cei care s-au implicat în organizarea activităţii a fost preotul paroh Alexandru Gherghel, alături de voluntarii Asociaţiei Tinerilor Creştini Ortodocşi Bistriţa-Năsăud: Vlad şi Cristina Todoran, Anca Rus, Ioan Emanuel Ani, Vasi Bindea şi Adrian Rus.

„Această întâlnire i-a adus pe copii sub aripa Bisericii, învăţându-i că adevărata bucurie se întâmplă când eşti aproape de Dumnezeu”, a precizat pentru radio Renașterea preotul paroh Alexandru Gherghel.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I și Ilva Mică II Someș, din Protopopiatul Năsăud, prin preoții Iuliu Brici și Ștefăniță Potra, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Feldru și Asociația „O cană cu apă” a tinerilor ortodocși din Feldru, au organizat, în data de 30...