„Punguța cu doi bani”, din nou pe scena Teatrului „Puck”

de | nov. 17, 2023

Unul dintre cele mai populare spectacole din repertoriul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, „Punguța cu doi bani”, revine în fața micilor spectatori clujeni. Spectacolul, care va fi prezentat duminică, 19 noiembrie, de la ora 11:00, este o reprezentație foarte colorată și construită ingenios, de la păpușile care apar în scenă până la integrarea actorilor în ansamblu.

În versiunea lui Decebal Marin, e un spectacol savuros, care provoacă nu doar entuziasmul și participarea copiilor, ci și amuzamentul adulților.

Distribuția: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Andra Cotiușcă, Adina Ungur, Călin Mureșan, Iulian Lungu, Robert Trifan și Ion Iurcu. Scenografia: Sandu Marian.Ilustrația muzicală: Traian Păcurar.

Durata spectacolului: 50 de minute. Reprezentația are loc în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de 3 ani. Spectacolul este programat și pentru marți, 21 noiembrie, de la ora 17:00.

„Punguța cu doi bani”, din nou pe scena Teatrului „Puck”

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11:00, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, în regia Ibolyei Varga.

Totul începe în ziua în care Hänsel și Gretel se trezesc cu vești neplăcute: tatăl lor trebuie să vândă capra cea mică pentru a putea plăti datoriile. Copiii întristați sunt vizitați de Csipet, spiridușul pădurii, care le propune să îi ajute în găsirea unor comori cu ajutorul unei poezii magice.

Distribuția: Giriti Réka, Pünkösti Laura, Balogh Dorottya, Kötő Áron, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs.

Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de4 ani.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

Aflat la cea de-a 20-cea ediție, cel mai important eveniment nocturn al iubitorilor de cultură și frumos, denumit „Noaptea Europeană a Muzeelor”, are loc în seara zilei de sâmbătă, 18 mai 2024. Ca de fiecare dată, pregătirile specifice crează o forfotă de bun-augur,...