Acțiune caritabilă în parohia clujeană Baciu

de | dec. 15, 2015 | Activități parohiale

Duminică, 13 decembrie, în biserica „Sfânta Treime” din Baciu a avut loc după Sfânta Liturghie o activitate filantropică adresată unor copii din familii nevoiașe. Acțiunea se desfăşoară anual în preajma sărbătorii Crăciunului și a fost iniţiată în urmă cu trei  ani. Familia Fărcăşan împreună cu doamna Sandra Ladăr, dar şi angajați ai unei firme clujene au contribuit la bucuria copiilor. Fiecare din image3cei 53 de copii au beneficiat de câte două tichete cadou, în valoare de câte 50 de lei fiecare, achiziţionate din banii strânşi de echipa de angajați ai firmei din Cluj. Ei au mai primit și cadouri cu jucării şi obiecte de igienăă, îmbrăcăminte, încălţăminte şi cărţi.
După rugăciunea domnească rostită la începutul evenimentului, pr. paroh Dumitru Boca şi  pr. slujitor Florin-Cătălin Ghiţ au luat pe rând cuvântul, subliniind importanţa generozităţii creştine manifestate prin astfel de gesturi filantropice în preajma sărbătorii Naşterii Domnului.  În continuare s-au cântat colinde, după care a urmat împărţirea cadourilor pregătite, a transmis pentru Radio Renașterea corespondentul în protopopiatul Cluj I, pr. Mihai Pop.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...