Aniversare Radio Cluj – 70 de ani | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)

de | mart. 24, 2024

Radio Cluj – parte a Societății Române de Radiodifuziune, a aniversat 70 de ani de la primul semnal în eter, un moment special pe care Radio Renașterea l-a marcat prin invitația pe care a lansat-o managerului instituției, dl Bogdan Roșca-Zasmescu, de a ne vorbi despre istoria prestigiosului post de radio clujan, despre prezentul și mai ales, despre viitorul acestuia.

Om de radio de aproape 30 de ani, dl Bogdan Roșca-Zasmescu a făcut o retrospectivă a celor 70 de ani de viață a Radio Cluj, marcând cele mai importante momente de succese dar și de dificultăți, toate petrecute alături de cei mai fidei ascultători.

Astăzi, Radio Cluj emite pentru opt județe din Transilvania și are în componență posturile locale din Sibiu și Sighetu Marmației. Este singurul studio regional care are o sală de concerte de unde se pot transmite evenimente în direct. În arhiva și fonoteca sa, se păstrează o colecție valoroasă de emisiuni, rubrici și interviuri cu personalități, precum și înregistrări muzicale realizate în studiourile proprii în cei 70 de ani de la înființare.

Când vine vorba despre echipa pe care se bazează, managerul Radio Cluj invocă pe lângă pasiunea pentru radio și alte principii, ce trebuie să caracterizeze un jurnalist: consistența, consecvența și curiozitatea. De asemenea, dl Bogdan Roșca amintește și valorile fundamentale care primează în munca echipei Radio Cluj: credința, cultura și sursele reale de informare, toate puse în slujba măriei sale, ascultătorul.
Vă invităm să ascultați interviul integral, mai jos.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Aniversare Radio Cluj - 70 de ani | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

La Teatrul Național Lucian Blaga din Cluj-Napoca se va desfășura miercuri, 3 aprilie cu începere de la ora 19:00 „O poveste de teatru Față/Verso".  Este vorba despre o producție a Asociației Culturale Top Art N&A Cluj-Napoca, un eveniment aflat la prima ediție...