Arhim. Benedict Vesa: „Bine ați venit acasă!”

de | aug. 26, 2018 | Activități parohiale

Sâmbătă, 25 august 2018, comunitatea parohială din Ciceu Poieni a primit vizita părintelui arhim. Benedict Vesa, cadru universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și secretar eparhial al Arhiepiscopiei Clujului.

Cu această ocazie, a fost oficiată în biserica parohială Sfânta Liturghie, iar apoi, o familie de creștini neoprotestanți au primit Taina Botezului.

De asemenea, potrivit preotului paroh Raul Pap, o creștină de rit apusean a primit Taina Mirungerii.

„Frumusețea acestor slujbe a avut un impact deosebit, atât pentru cei care au fost primiți în Biserica Mamă, cât și pentru credincioșii Parohiei Ortodoxe Ciceu-Poieni”, a transmis pr. paroh Raul Pap.

Ultimele articole

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

În perioada 25-28 iulie 2022, în Parohia Ortodoxă Răscruci s-au desfășurat o serie de activități estivale, sub egida  Școlii de vară. La manifestări au participat peste cincizeci de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Activitățile primei zile s-au  desfășurat...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...