Ateliere gratuite de împletit cruciulițe, metaniere și brățări

de | iun. 22, 2015

Tinerii clujeni pot învăța gratuit cum se realizează cruciulițele, metanierele sau brățările. Aceasta în cadrul unor ateliere practice, care se desfășoară pe parcursul săptămânii, în mai multe parohii clujene sau la sediul Seminarului Teologic Ortodox din municipiu.

 

„Săptămâna Atelierelor” este organizată de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj și face parte din proiectul ”Tinerii Ortodocși Împreună pentru Viitorul Europei”, derulat cu sprijinul Primăriei, a Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Luni, 22 iunie, de la ora 19.00, va avea loc atelierul de cruciulițe, ce se va desfășura la biserica parohiei ”Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Mănăștur, str. Govora nr. 19.
Marți, 23 iunie, de la aceeași oră, tinerii pot participa la atelierul de confecționat brățări și cruciulițe. Acesta va avea loc la biserica parohiei ”Sfântul Alexandru” de pe Bulevardul Muncii nr. 8.
Miercuri, joi și vineri, de la ora 17.00, atelierele de brățări și cruciulițe se vor desfășura la Seminarul Teologic Ortodox din Piața Avram Iancu, nr.  18.
cruci

Potrivit președintelui Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj, Radu Copil, aceste ateliere se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani și sunt o pregătire pentru Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Europa, ce va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 4-7 septembrie 2015.

Pentru o bună organizare, înscrierile se fac telefonic, printr-un sms, la numărul de telefon 0757 048 575 (Alexandra Maior) cu cel puțin 3 ore înainte de debutul atelierului din ziua respectivă.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...