Ateliere gratuite de împletit cruciulițe, metaniere și brățări

de | iun. 22, 2015

Tinerii clujeni pot învăța gratuit cum se realizează cruciulițele, metanierele sau brățările. Aceasta în cadrul unor ateliere practice, care se desfășoară pe parcursul săptămânii, în mai multe parohii clujene sau la sediul Seminarului Teologic Ortodox din municipiu.

 

„Săptămâna Atelierelor” este organizată de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj și face parte din proiectul ”Tinerii Ortodocși Împreună pentru Viitorul Europei”, derulat cu sprijinul Primăriei, a Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Luni, 22 iunie, de la ora 19.00, va avea loc atelierul de cruciulițe, ce se va desfășura la biserica parohiei ”Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Mănăștur, str. Govora nr. 19.
Marți, 23 iunie, de la aceeași oră, tinerii pot participa la atelierul de confecționat brățări și cruciulițe. Acesta va avea loc la biserica parohiei ”Sfântul Alexandru” de pe Bulevardul Muncii nr. 8.
Miercuri, joi și vineri, de la ora 17.00, atelierele de brățări și cruciulițe se vor desfășura la Seminarul Teologic Ortodox din Piața Avram Iancu, nr.  18.
cruci

Potrivit președintelui Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj, Radu Copil, aceste ateliere se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani și sunt o pregătire pentru Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Europa, ce va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 4-7 septembrie 2015.

Pentru o bună organizare, înscrierile se fac telefonic, printr-un sms, la numărul de telefon 0757 048 575 (Alexandra Maior) cu cel puțin 3 ore înainte de debutul atelierului din ziua respectivă.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Pr. Prof. Stelian Tofană a conferențiat la Dej pe tema dependențelor

Pr. Prof. Stelian Tofană a conferențiat la Dej pe tema dependențelor

„Dependențele – Utopia unei eliberări?!”, a fost tema despre care părintele Stelian Tofană a conferențiat în fața a sute de dejeni. În cadrul Proiectului Cultural ,,Familia și Societatea, ce ne spune Biblia?”, organizat de către Protopopiatul Ortodox Român Dej în...

Studiu biblic în Protopopiatul Ortodox Turda

Studiu biblic în Protopopiatul Ortodox Turda

Joi, 16 noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, la sediul Protopopiatului Ortodox Turda, s-a desfășurat un program biblic susținut de pr. dr. Cătălin Varga, specialist în teologie biblică și preot la Parohia Ortodoxă Oprișani I din municipiul Turda. Acest eveniment,...

În curtea Spitalului de Urgență Bistrița se va construi o biserică

În curtea Spitalului de Urgență Bistrița se va construi o biserică

Capela din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița va fi funcționa într-o bisericuță care urmează să fie construit în curtea spitalului, a anunțat managerul instituției, Gabriel Lazany la începutul acestei luni. Decizia a fost luată în primul rând din...

Ziua Armatei, sărbătorită în comuna Jucu

Ziua Armatei, sărbătorită în comuna Jucu

Ca în fiecare an, Ziua Armatei Române a fost marcată și în Comuna Jucu, printr-un eveniment organizat de Unitatea Militară, în colaborare cu administrația locală, Școala „Gheorghe Barițiu” și Biserica Ortodoxă.