Biblia Bartolomeu Anania copertată în piele naturală, disponibilă la Tipografia Cărților Bisericești

de | feb. 21, 2024

Biblia editată de Mitropolitul Bartolomeu Anania, copertată în piele naturală, cu note și comentarii informative, este disponibilă la Tipografia Cărților Bisericești.

Volumul, apărut la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, este disponibil în două culori, maro și albastru.

Traducerea Sfintei Scripturi a Mitropolitului Bartolomeu Anania a fost publicată cu aprobarea Sfântului Sinod și prezintă o abordare exegetică riguroasă, încercând să ofere o abordare fidelă textului original. De asemenea, comentariile incluse în ediție constituie un element important pentru cei care își doresc să înțeleagă textul Sfintei Scripturi în profunzime.

„Dacă, pentru nevoia de a înțelege, o vei cerceta a doua și a treia oară, mai cu de-amănuntul, cu’ncetineli și reveniri, dacă-ți vei pune gândul pe textul din față și pe cele paralele, însemnate alături, atunci cugetul tău va fi în stare să pipăie înțelesurile din spatele cuvintelor, să pătrundă în luminișurile alegorice ale întâmplărilor”, sublinia Mitropolitul Bartolomeu Anania în descrierea volumului.

Ediția în piele naturală are o dimensiune de 24,5 × 20 × 5 cm și cântărește aproximativ 2kg.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

Cineaștii, jurnaliștii și criticii de film din România se pot înscrie pentru o nouă ediție a Bursei Alex. Leo Șerban, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (14 - 24 iunie 2024). În valoare de 2500 de euro, bursa a fost inițiată în memoria unuia...

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Maratonul cultural Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca (ZCMC), ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție, se va desfășura între 18 și 25 august, în toate locurile de tradiție unde s-a consacrat. Publicul se va putea bucura din nou de sutele de evenimente care...