Campania „Daruri pentru vacanță” în Protopopiatul Cluj I

de | iun. 30, 2017 | Activități parohiale

Mai mulți copii din parohiile Protopopiatului Cluj I au primit pachete cu rechizite și jucării în cadrul campaniei „Daruri pentru vacanță”.
 
Timp de două săptămâni, Protopopiatul Cluj I, în parteneriat cu un sponsor clujean, a distribuit 150 de pachete în parohiile Făureni, Băbuțiu și Șoimeni, iar de praznicul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, 19 copii din parohia Boju s-au bucurat de darurile binevenite. Pachetele au fost distribuite de părintele Florin Ignat, asistentul social al Protopopiatului Cluj I. Campania „Daruri pentru vacanță” a fost destinată în special copiilor ce provin din familii cu posibilități materiale modeste.
Tot în această perioadă, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Sfântul Nicolae” din comuna Mociu, în cadrul activităților pe care pr. Florin Ignat le desfășoară cu beneficiarii centrului, a avut loc un atelier de confecționat brățări. La atelier au participat 25 de vârstnici, iar de rezultatul activității s-au bucurat mai ales doamnele, care au susținut că vor purta brățările duminică la biserică.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...