Campionat de volei între echipele parohiale

de | nov. 19, 2015 | Activități parohiale

În sala de sport „Vasile Geleriu”, din Parcul Universitar „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a avut loc cea de-a treia ediție a Campionatului amical de volei pentru echipele parohiale de tineret, eveniment organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj. După finala palpitantă, toți tinerii au luat parte la o agapă. Campionatul este un eveniment sportiv amical, fără premii, un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie, a transmis pentu Radio Renașterea, Radu Copil, președintele ATCOR Cluj.

La Campionatul amical de volei pentru echipele parohiale de tineret au participat şase echipe din parohiile „Adormirea Maicii Domnului”, „Buna Vestire”, „Sfântul Alexandru”, „Sfântul Ilie” și „Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni” și „Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan” al ASCOR Cluj, și o echipă mixtă ATCOR Cluj formată ad-hoc din tineri de la fiecare parohie.

Timp de trei ore, pentru a-și determina locul în clasament, cele şase echipe parohiale au jucat mai multe meciuri a câte două seturi din trei, fiecare set având 15 puncte.
Meciurile disputate au fost frumoase, caracterizate de fairplay și spirit de echipă. De asemenea, galeriile au fost vesele și prietenoase, bine pregătite cu pancarte și sloganuri haioase. După finala palpitantă, toți tinerii au luat parte la o agapă.
La final, locul I a fost câştigat de Grupul de tineret „Adormirea Maicii Domnului”, locul II de echipa ASCOR Cluj, locul III de Grupul de tineret „Sfântul Alexandru”, locul IV de Grupul de tineret „Buna Vestire”, pe locul V se află Grupul de tineret „Sfântul Ilie”, iar pe locul VI este echipa mixtă ATCOR Cluj.
Campionatul de volei organizat de ATCOR Cluj este un eveniment sportiv amical, fără premii, fiind destinat grupurilor parohiale de tineret. Întâlnirea echipelor de volei este un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie pentru tinerii implicați în grupurile parohiale de tineret. Organizatorii aşteaptă ca la următoarea ediție a campionatului să se alăture și alte echipe de volei ale grupurilor parohiale de tineret.

Ultimele articole

9 iunie – Sf. Ier. Chiril, arhiepiscopul Alexandriei

9 iunie – Sf. Ier. Chiril, arhiepiscopul Alexandriei

Biserica Ortodoxă cinstește în fiecare an în data de 9 iunie pe Sfântul Chiril al Alexandriei. Născut în anul 370, în Alexandria Egiptului, provenea dintr-o familie cu bune calități educaționale, fapt ce va influența considerabil râvna sa. Sfântul Chiril a beneficiat...

Procesiune de Rusalii la Dej, ediția a VI-a

Procesiune de Rusalii la Dej, ediția a VI-a

Protopopiatul Ortodox Dej organizează duminică, 4 iunie 2023, ora 18:00, tradiționala Procesiune de Rusalii, după o pauză de trei ani, din cauza pandemiei. Dejenii sunt invitați să participe, amintindu-se că „evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în...

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...