Campionat de volei între echipele parohiale

de | nov. 19, 2015

În sala de sport „Vasile Geleriu”, din Parcul Universitar „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a avut loc cea de-a treia ediție a Campionatului amical de volei pentru echipele parohiale de tineret, eveniment organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj. După finala palpitantă, toți tinerii au luat parte la o agapă. Campionatul este un eveniment sportiv amical, fără premii, un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie, a transmis pentu Radio Renașterea, Radu Copil, președintele ATCOR Cluj.

La Campionatul amical de volei pentru echipele parohiale de tineret au participat şase echipe din parohiile „Adormirea Maicii Domnului”, „Buna Vestire”, „Sfântul Alexandru”, „Sfântul Ilie” și „Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni” și „Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan” al ASCOR Cluj, și o echipă mixtă ATCOR Cluj formată ad-hoc din tineri de la fiecare parohie.

Timp de trei ore, pentru a-și determina locul în clasament, cele şase echipe parohiale au jucat mai multe meciuri a câte două seturi din trei, fiecare set având 15 puncte.
Meciurile disputate au fost frumoase, caracterizate de fairplay și spirit de echipă. De asemenea, galeriile au fost vesele și prietenoase, bine pregătite cu pancarte și sloganuri haioase. După finala palpitantă, toți tinerii au luat parte la o agapă.
La final, locul I a fost câştigat de Grupul de tineret „Adormirea Maicii Domnului”, locul II de echipa ASCOR Cluj, locul III de Grupul de tineret „Sfântul Alexandru”, locul IV de Grupul de tineret „Buna Vestire”, pe locul V se află Grupul de tineret „Sfântul Ilie”, iar pe locul VI este echipa mixtă ATCOR Cluj.
Campionatul de volei organizat de ATCOR Cluj este un eveniment sportiv amical, fără premii, fiind destinat grupurilor parohiale de tineret. Întâlnirea echipelor de volei este un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie pentru tinerii implicați în grupurile parohiale de tineret. Organizatorii aşteaptă ca la următoarea ediție a campionatului să se alăture și alte echipe de volei ale grupurilor parohiale de tineret.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...