Campionat de volei între echipele parohiale

de | nov. 19, 2015

În sala de sport „Vasile Geleriu”, din Parcul Universitar „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a avut loc cea de-a treia ediție a Campionatului amical de volei pentru echipele parohiale de tineret, eveniment organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj. După finala palpitantă, toți tinerii au luat parte la o agapă. Campionatul este un eveniment sportiv amical, fără premii, un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie, a transmis pentu Radio Renașterea, Radu Copil, președintele ATCOR Cluj.

La Campionatul amical de volei pentru echipele parohiale de tineret au participat şase echipe din parohiile „Adormirea Maicii Domnului”, „Buna Vestire”, „Sfântul Alexandru”, „Sfântul Ilie” și „Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni” și „Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan” al ASCOR Cluj, și o echipă mixtă ATCOR Cluj formată ad-hoc din tineri de la fiecare parohie.

Timp de trei ore, pentru a-și determina locul în clasament, cele şase echipe parohiale au jucat mai multe meciuri a câte două seturi din trei, fiecare set având 15 puncte.
Meciurile disputate au fost frumoase, caracterizate de fairplay și spirit de echipă. De asemenea, galeriile au fost vesele și prietenoase, bine pregătite cu pancarte și sloganuri haioase. După finala palpitantă, toți tinerii au luat parte la o agapă.
La final, locul I a fost câştigat de Grupul de tineret „Adormirea Maicii Domnului”, locul II de echipa ASCOR Cluj, locul III de Grupul de tineret „Sfântul Alexandru”, locul IV de Grupul de tineret „Buna Vestire”, pe locul V se află Grupul de tineret „Sfântul Ilie”, iar pe locul VI este echipa mixtă ATCOR Cluj.
Campionatul de volei organizat de ATCOR Cluj este un eveniment sportiv amical, fără premii, fiind destinat grupurilor parohiale de tineret. Întâlnirea echipelor de volei este un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie pentru tinerii implicați în grupurile parohiale de tineret. Organizatorii aşteaptă ca la următoarea ediție a campionatului să se alăture și alte echipe de volei ale grupurilor parohiale de tineret.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Marți, 30 ianuarie 2024, în ziua de prăznuire a Sfinților Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, Parohia Dej 3 - Dealul Florilor și-a prăznuit hramul. Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei,...

Final de campanie „De Crăciun, dăruiește și fii bun!”

Final de campanie „De Crăciun, dăruiește și fii bun!”

  În urma campaniei filantropice „De Crăciun, dăruiește și fii bun!”, inițiată de Serviciul de Asistență Comunitară, din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Gherla, a fost adusă bucurie și speranță copiilor care provin din familii defavorizate, cu risc de...

Ziua Natională a Romaniei la Dej

Ziua Natională a Romaniei la Dej

Ziua Natională a Romaniei a fost marcată la Dej prin momente solemne, depuneri de coroane, retragerea cu torțe a militarilor, defilarea și prezentarea tehnicii de luptă în Piața Bobâlna. Manifestările au debutat cu prezentarea onorului, intonarea Imnului Național și...