Cenaclul „Lumină Lină”, la Maieru

de | aug. 17, 2017 | Activități parohiale

În zilele de 12 şi 13 august credincioşii parohiei Maieru, protopopiatul Năsăud, s-au putut bucura de două momente emoţionante, două concerte susţinute de membrii Cenaclului Lumină Lină, coordonator preot Cătălin Dumitrean.

Astfel, sâmbătă seara după Paraclisul Maicii Domnului, a avut loc în curtea centrului cultural catehetic din localitate un recital de cântec şi poezie românească. A doua zi, după Sfânta Liturghie săvârşită în biserica cu hramul Sfântul Arhidiacon Ştefan, în căminul cultural s-a desfăşurat un concert de cântece religioase şi patriotice, în rol principal fiind părintele Doru Gheaja din Alba Iulia, care i-a impresionat pe cei prezenţi prin interpretarea sa muzicală.

Aceste două momente au fost presărate şi cu scurte incursiuni artistice susţinute de copiii şi tinerii din Basarabia, care s-au aflat în aceste zile într-o tabără la Maieru.

Ultimele articole

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...