Cenaclul „Lumină Lină”, la Maieru

de | aug. 17, 2017 | Activități parohiale

În zilele de 12 şi 13 august credincioşii parohiei Maieru, protopopiatul Năsăud, s-au putut bucura de două momente emoţionante, două concerte susţinute de membrii Cenaclului Lumină Lină, coordonator preot Cătălin Dumitrean.

Astfel, sâmbătă seara după Paraclisul Maicii Domnului, a avut loc în curtea centrului cultural catehetic din localitate un recital de cântec şi poezie românească. A doua zi, după Sfânta Liturghie săvârşită în biserica cu hramul Sfântul Arhidiacon Ştefan, în căminul cultural s-a desfăşurat un concert de cântece religioase şi patriotice, în rol principal fiind părintele Doru Gheaja din Alba Iulia, care i-a impresionat pe cei prezenţi prin interpretarea sa muzicală.

Aceste două momente au fost presărate şi cu scurte incursiuni artistice susţinute de copiii şi tinerii din Basarabia, care s-au aflat în aceste zile într-o tabără la Maieru.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...