Cerc preoțesc la Lunca Ilvei

de | sept. 24, 2017

Preoții din Cercul Pastoral-Misionar Ilva Mică, coordonați de către părintele Iuliu Brici, s-au reunit în Duminica a XVIII-a după Rusalii în biserica cu hramul „Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan” din localitatea Lunca Ilvei.

Soborul format din 14 preoți au săvărşit Paraclisul Maicii Domnului, iar părintele Vasile Rus de la Parohia Nepos le-a pus la suflet un cuvânt duhovnicesc credincioşilor prezenți la acest ceas de rugăciune.

În cuvântul rostit, părintele Vasile a subliniat căt de mare a fost şi cât de mare este în continuare dragostea Maicii Domnului pentru noi oamenii.

Această întâlnire se înscrie în şirul zecilor de activități pe care le organizează Cercul Misionar-Pastoral Ilva Mică în cadrul parohiilor componente, după cum a precizat, corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Năsăud, Pr. Paul Gavriloaie.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...