Cerc preoțesc la Lunca Ilvei

de | sept. 24, 2017 | Activități parohiale

Preoții din Cercul Pastoral-Misionar Ilva Mică, coordonați de către părintele Iuliu Brici, s-au reunit în Duminica a XVIII-a după Rusalii în biserica cu hramul „Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan” din localitatea Lunca Ilvei.

Soborul format din 14 preoți au săvărşit Paraclisul Maicii Domnului, iar părintele Vasile Rus de la Parohia Nepos le-a pus la suflet un cuvânt duhovnicesc credincioşilor prezenți la acest ceas de rugăciune.

În cuvântul rostit, părintele Vasile a subliniat căt de mare a fost şi cât de mare este în continuare dragostea Maicii Domnului pentru noi oamenii.

Această întâlnire se înscrie în şirul zecilor de activități pe care le organizează Cercul Misionar-Pastoral Ilva Mică în cadrul parohiilor componente, după cum a precizat, corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Năsăud, Pr. Paul Gavriloaie.

Ultimele articole

Hristos Vindecătorul

Hristos Vindecătorul

Aspecte introductive Ar fi multe de spus cu privire la această pericopă. Ar fi și mai multe de înțeles dintr-o lectură făcută cu inima, a pasajului în cauză.Hristos, cel se prezintă în ipostaza Semănătorului vine apoi să potolească furtuna. Iar ulterior să izgonească...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...