Concert de colinde vechi – Veselește-te, Domn bunu’!

de | nov. 30, 2015 | Activități parohiale

După cum publicul din Cluj s-a obișnuit deja, în apropierea hramului Bisericii Studenţilor din campusul Hașdeu, de Sfântul Nicolae, tinerii din ASCOR Cluj organizează tradiționalul concert de colinde vechi 3“Veselește-te, Domn bunu’!”.
Evenimentul va avea loc chiar în ziua praznicului, duminică 6 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Auditorium Maximum de pe strada Emanuel de Martonne, nr.1 şi va fi susţinut de ASCOR Cluj prin Ceata de colindători „Sf. Ioan Valahul” şi de tineri din Liga Studenţilor din Cluj. Intrarea la spectacol este liberă.
Evenimentul este organizat de Direcţia de Comunicare şi PR a UBB, în colaborare cu CSUBB (Oficial) şi OSUBB Cluj-Napoca. Concertul este sprijinit de Radio Renașterea şi Radio Transilvania Cluj.

Ultimele articole

Buna Vestire (25 martie) | Cateheză

Buna Vestire (25 martie) | Cateheză

Excurs istoric: Buna Vestire (25 martie) este cea mai veche sărbătoarea din suita cinstirii Maicii Domnului. Este o sărbătoarea în care este cinstită Maica și Fiul deopotrivă. În secolul al IV-lea s-a ridicat o biserică pe locul unde tradiția afirma că Maica Domnului...

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...