Concert de colinde vechi – Veselește-te, Domn bunu’!

de | nov. 30, 2015

După cum publicul din Cluj s-a obișnuit deja, în apropierea hramului Bisericii Studenţilor din campusul Hașdeu, de Sfântul Nicolae, tinerii din ASCOR Cluj organizează tradiționalul concert de colinde vechi 3“Veselește-te, Domn bunu’!”.
Evenimentul va avea loc chiar în ziua praznicului, duminică 6 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Auditorium Maximum de pe strada Emanuel de Martonne, nr.1 şi va fi susţinut de ASCOR Cluj prin Ceata de colindători „Sf. Ioan Valahul” şi de tineri din Liga Studenţilor din Cluj. Intrarea la spectacol este liberă.
Evenimentul este organizat de Direcţia de Comunicare şi PR a UBB, în colaborare cu CSUBB (Oficial) şi OSUBB Cluj-Napoca. Concertul este sprijinit de Radio Renașterea şi Radio Transilvania Cluj.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...