Concert de colinde vechi – Veselește-te, Domn bunu’!

de | nov. 30, 2015 | Activități parohiale

După cum publicul din Cluj s-a obișnuit deja, în apropierea hramului Bisericii Studenţilor din campusul Hașdeu, de Sfântul Nicolae, tinerii din ASCOR Cluj organizează tradiționalul concert de colinde vechi 3“Veselește-te, Domn bunu’!”.
Evenimentul va avea loc chiar în ziua praznicului, duminică 6 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Auditorium Maximum de pe strada Emanuel de Martonne, nr.1 şi va fi susţinut de ASCOR Cluj prin Ceata de colindători „Sf. Ioan Valahul” şi de tineri din Liga Studenţilor din Cluj. Intrarea la spectacol este liberă.
Evenimentul este organizat de Direcţia de Comunicare şi PR a UBB, în colaborare cu CSUBB (Oficial) şi OSUBB Cluj-Napoca. Concertul este sprijinit de Radio Renașterea şi Radio Transilvania Cluj.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...