Concert „Uniți în glasul copiilor”, la parohia clujeană „Schimbarea la Față”

de | nov. 21, 2018 | Activități parohiale

De praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului, miercuri 21 noiembrie 2018, clujenii care au participat la Sfânta Liturghie, oficiată în biserica ortodoxă „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca, Protopopiatul Cluj II, s-au bucurat de un concert de cântece patriotice și colinde. Intitulat „Uniți în glasul copiilor”, concertul a fost susținut de elevii Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, ciclul Primar.

Evenimentul s-a desfășurat cu binecuvântarea IPS Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului. La finalul Sfintei Liturghii, părintele paroh Titus Moldovan a explicat importanța sărbătorii de astăzi și a mulțumit copiilor pentru bucuria făcută credincioșilor. Apoi, părintele profesor Liviu Vidican Manci, directorul Seminarului Teologic Ortodox Cluj, a mulțumit copiilor pentru bucuria făcută în anul Centenarului și a precizat că parteneriatul cu biserica „Schimbarea la Față” va continua.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...