Concertul de primăvară „SĂ VINĂ PRIMĂVARA!” | Corala VOCI TRANILVANE

de | mart. 2, 2023

După o iarnă timidă, care a fost înlocuită, pe  alocuri, de o primăvară nerăbdătoare, acum, la început de primăvară calendaristică, plini de speranță strigăm cu toții: SĂ VINĂ PRIMĂVARA!

Este și titlul concertului nostru de Mărțișor, ce se înscrie în tradiționalul ciclu Concertul Anotimpurilor, prin care Corala VOCI TRANILVANE, a Casei de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș, începe periplul său concertistic din acest an.

Împreună cu noi, vor cânta:

Soprana Daniela Mureșan-Chișbora

Natalia Constantin la pian

Dirijor Adrian-Nicolae Corojan.

Vă invităm Marți 7 martie, ora 18.30, în sala Transilvania a  Casei de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș, la o seară romantică, plină de IUBIRE, VESELIE și ARMONIE, în care, prin refrene celebre și inedite, vom cânta triumful PRIMĂVERII, al DRAGOSTEI și al CÂNTULUI.

Adrian-Nicolae COROJAN & VOCI TRANSILVANE

Concertul de primăvară „SĂ VINĂ PRIMĂVARA!” | Corala VOCI TRANILVANE

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la evenimentele Stagiunii de primăvară - Madrigal 2024, o trilogie de concerte extraordinare, în care sunetul unic al ansamblului se împletește cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții...

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Duminică, 18 februarie, și marți, 20 februarie, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul instituției: „Crăiasa Zăpezii”. De asemeni, sâmbătă, 17 februarie, pe aceeași scenă...