Corul de Cameră „Psalmodia Transylvanica” a concertat în parohia „Adormirea Maicii Domnului”

de | dec. 11, 2017 | Activități parohiale

Vineri, 8 Decembrie 2017, credincioșii din parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca au avut parte de o înălțătoare seară de rugăciune și cântare, asistând la un concert extraordinar de colinde, susținut de Corul de Cameră al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca,  Psalmodia Transylvanica.

Seara a început cu săvârșirea Tainei Sfântului Maslu de un sobor de preoți, condus de pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, iar răspunsurile la strană au fost date de membrii corului. Bucuria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos a pătruns în sufletele celor prezenți prin cântarea Corului de Cameră al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca,  Psalmodia Transylvanica, dirijat de pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu.Profund emoționați, credincioșii i-au aplaudat minute în șir pe membrii corului.

La final, gazda evenimentului, protopopul de Cluj I, pr. Dan Hognogi, parohul acestei comunități, le-a mulțumit membrilor corului și părintelui Vasile Stanciu pentru prestația extraordinară, menționând că prin munca, râvna și dăruirea lor fac o mare misiune, aducând multă bucurie și emoție în sufletele oamenilor, după cum ne-a informat reprezentatul parohiei, Stela Florea.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...