Corul de Cameră „Psalmodia Transylvanica” a concertat în parohia „Adormirea Maicii Domnului”

de | dec. 11, 2017 | Activități parohiale

Vineri, 8 Decembrie 2017, credincioșii din parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca au avut parte de o înălțătoare seară de rugăciune și cântare, asistând la un concert extraordinar de colinde, susținut de Corul de Cameră al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca,  Psalmodia Transylvanica.

Seara a început cu săvârșirea Tainei Sfântului Maslu de un sobor de preoți, condus de pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, iar răspunsurile la strană au fost date de membrii corului. Bucuria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos a pătruns în sufletele celor prezenți prin cântarea Corului de Cameră al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca,  Psalmodia Transylvanica, dirijat de pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu.Profund emoționați, credincioșii i-au aplaudat minute în șir pe membrii corului.

La final, gazda evenimentului, protopopul de Cluj I, pr. Dan Hognogi, parohul acestei comunități, le-a mulțumit membrilor corului și părintelui Vasile Stanciu pentru prestația extraordinară, menționând că prin munca, râvna și dăruirea lor fac o mare misiune, aducând multă bucurie și emoție în sufletele oamenilor, după cum ne-a informat reprezentatul parohiei, Stela Florea.

Ultimele articole

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...