„Cuvânt și Lumină”, la protopopiatul din Năsăud

de | dec. 4, 2015 | Activități parohiale

Joi, 3 decembrie 2015, în cadrul proiectului „Muzică şi Lumină”, a avut loc o întâlnire de suflet la Năsăud, care l-a avut ca invitat special pe pr. ierom. Benedict Vesa, secretar eparhial.

Conferinţa cu tema „Cuvânt şi Lumină”, dezbaterea şi micro-concertul de muzică clasică au avut loc în 2 (1)Sala de Şedinţe a Protopopiatului Ortodox Năsăud, în prezenţa unui număr impresionant de preoţi, tineri şi credincioşi, care au ascultat cu mare interes cuvântul pr. ierom. Benedict Vesa şi al doamnei prof. Vlad Ardelean Ana Maria.

La final cei prezenţi au adresat întrebări părintelui conferenţiar, iar încheierea întâlnirii a reprezentat un moment emoţionant şi de o puternică încărcătură duhovnicească, întrucât toţi cei prezenţi au cântat colindul „Ce vedere minunată” a declarat pr. Tudor Mudure-Iacob, inspector eparhial pentru tineret, a transmis pentru Radio Renașterea, corespondentul protopopiatului Năsăud, Părintele Cornel Coprean.

Ultimele articole

Reflecții asupra cultului divin

Reflecții asupra cultului divin

Scopul întregii educații catehetice, religioase a creștinului este acela de a-l introduce în Biserică, în trupul mistic al lui Hristos și să îl integreze în viața Bisericii, care este viața de har, de comuniune cu Dumnezeu, de iubire, de unitate și progres duhovnicesc...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...