De la fiu de preot la episcop. 40 de ani ai PS Benedict, prin ochii părinților săi

de | feb. 13, 2024

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, împlinește astăzi, 13 februarie 2024, vârsta de 40 de ani. Tot în această zi, ierarhul aniversează 4 ani de la data când Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române l-a ales în demnitatea de episcop-vicar.

Cu acest prilej, în biserica din localitatea Sartăș, satul natal al Preasfințitului Părinte Benedict, am stat de vorbă cu părinții săi: Părintele Ioan și doamna învățătoare Elena Vesa.

Vă invităm să ascultați un interviu inedit, în cadrul căruia am depănat amintiri dragi precum: slujirea Părintelui Ioan Vesa în satele din Munții Apuseni, provocările și greutățile începuturilor de drum, despre familie, copilăria Preasfințitului Benedict și despre împlinirea din inima părinților văzându-și fiul ales și bun slujitor al lui Dumnezeu și al Bisericii.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
De la fiu de preot la episcop. 40 de ani ai PS Benedict, prin ochii părinților săi
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Interviu
Aniversare Radio Cluj – 70 de ani  | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)

Aniversare Radio Cluj – 70 de ani | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)

Radio Cluj – parte a Societății Române de Radiodifuziune, a aniversat 70 de ani de la primul semnal în eter, un moment special pe care Radio Renașterea l-a marcat prin invitația pe care a lansat-o managerului instituției, dl Bogdan Roșca-Zasmescu, de a ne vorbi despre...