Despre credință, cultură și împreună viețuire în comunitatea clujeană | Vakar Istvan – vice-președinte al CJ Cluj

de | dec. 4, 2022

Invitat al emisiunii Dialoguri, dl Vakar Istvan – vice-președinte al CJ Cluj, absolvent al Facultății de Horticultură și dr. în agricultură al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterninară din Cluj, fost redactor-șef al unei reviste locale, dovedește o transmiterea facilă a punctului de vedere pe orice temă.

Cel puțin din toate cele trei persepective, a luat contact cu situații mai puțin placute, pentru oricine: conflictul, dar cred că și cu anumite contexte care au pus în prim-plan dialogul, principiile și valorile lui.

Am convenit să discutăm împreună despre conflict, despre speranța care ar trebui să ne conducă viețuirea și conviețuirea prin mediere, dar și despre restaurarea relațiilor dintre diferitele entități, fie că ele sunt oamenii, fiecare în individualitatea sa, fie că extrapolăm și ajungem la nivel de state.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Despre credință, cultură și împreună viețuire în comunitatea clujeană | Vakar Istvan - vice-președinte al CJ Cluj
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...