Despre credință și familie, Biserică și țară, jertfă și dăruire pentru județul Bistrița-Năsăud, cu Emil Radu Moldovan

de | sept. 3, 2023

Locuitorii din Bistrița-Năsăud asociază dezvoltarea evidentă din ultimul deceniu a județului, cu numele președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, despre care spun că e „omul care chiar face ce își propune”.

Mereu implicat și în mijlocul cetățenilor sau pe șantierele județului, preocupat de dezvoltarea județului pe care îl conduce, domnul Emil Radu Moldovan este cunoscut și ca un apropiat al Bisericii și ortodox practicant.

Am avut bucuria de a-l cunoaște și de a-i vedea frământarea permanentă din ochi când își arunca privirea spre telefonul care suna mereu și m-am bucurat la fel de mult când am văzut licărirea emoției din ochi când vorbește despre copilărie și familie, despre cât de mult iubește Biserica Ortodoxă, când povestește despre Spitalul Județean de Urgență din Bistrița pe care l-a adus la standarde europene și despre toate celelalte realizări pe care oamenii care i-au acordat încrederea le pot vedea și simți în viața lor.

Vă invit să ascultați un interviu inedit cu dl. Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Despre credință și familie, Biserică și țară, jertfă și dăruire pentru județul Bistrița-Năsăud, cu Emil Radu Moldovan
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

La Teatrul Național Lucian Blaga din Cluj-Napoca se va desfășura miercuri, 3 aprilie cu începere de la ora 19:00 „O poveste de teatru Față/Verso".  Este vorba despre o producție a Asociației Culturale Top Art N&A Cluj-Napoca, un eveniment aflat la prima ediție...

Aniversare Radio Cluj – 70 de ani  | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)

Aniversare Radio Cluj – 70 de ani | Manager Bogdan Roșca (AUDIO)

Radio Cluj – parte a Societății Române de Radiodifuziune, a aniversat 70 de ani de la primul semnal în eter, un moment special pe care Radio Renașterea l-a marcat prin invitația pe care a lansat-o managerului instituției, dl Bogdan Roșca-Zasmescu, de a ne vorbi despre...