Doamnele care aduc zâmbete pe fețele beneficiarelor – ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE Cluj (AUDIO)

de | iul. 10, 2022

Societatea ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE – mereu cu gândul, cu vorba și cu fapta alături de cazurile sociale
Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii. (Grigore Vieu)

Iar dovada vie e frumuseții acestei definiții, este aplecarea prin care Acosiația Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, încearcă zi de zi, să vină în întâmpinarea nevoilor mamelor și bunicelor noastre, ajunse la anii amintirilor, perioadă poate mai dificil de gestionat din punct de vedere social, medical și economic.

Stând de vorbă cu dna Paula Maria Dobocan, directorul executiv al acestei asociații de mare importanță pentru activitățile de binefacere pe care le susține, cu sprijinul direct al Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului, mi-am dat încă o data seama că misiunea acestor creștine, este una sensibilă dar asumată de doamnele care aduc zâmbete pe fețele beneficiarelor programului social Sfântul Vasile cel Mare, dincolo de toate dificultățile întâmpinate.

Dorim să le fim alături, să le asigurăm de întreaga noastră apreciere și încurajăm orice persoană care vrea să onoreze cu sprijin creștin această deosebită activitate. Mai multe detalii despre activitatea asociației, vă invităm să găsiți în interviul realizat.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Doamnele care aduc zâmbete pe fețele beneficiarelor - ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE Cluj (AUDIO)
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...