Doamnele care aduc zâmbete pe fețele beneficiarelor – ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE Cluj (AUDIO)

de | iul. 10, 2022

Societatea ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE – mereu cu gândul, cu vorba și cu fapta alături de cazurile sociale
Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii. (Grigore Vieu)

Iar dovada vie e frumuseții acestei definiții, este aplecarea prin care Acosiația Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, încearcă zi de zi, să vină în întâmpinarea nevoilor mamelor și bunicelor noastre, ajunse la anii amintirilor, perioadă poate mai dificil de gestionat din punct de vedere social, medical și economic.

Stând de vorbă cu dna Paula Maria Dobocan, directorul executiv al acestei asociații de mare importanță pentru activitățile de binefacere pe care le susține, cu sprijinul direct al Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului, mi-am dat încă o data seama că misiunea acestor creștine, este una sensibilă dar asumată de doamnele care aduc zâmbete pe fețele beneficiarelor programului social Sfântul Vasile cel Mare, dincolo de toate dificultățile întâmpinate.

Dorim să le fim alături, să le asigurăm de întreaga noastră apreciere și încurajăm orice persoană care vrea să onoreze cu sprijin creștin această deosebită activitate. Mai multe detalii despre activitatea asociației, vă invităm să găsiți în interviul realizat.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Doamnele care aduc zâmbete pe fețele beneficiarelor - ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE Cluj (AUDIO)
Doamnele care aduc zâmbete pe fețele beneficiarelor - ASOCIAȚIA FEMEILOR ORTODOXE Cluj (AUDIO)
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/ramocian/" target="_self">Ramona Mocian</a>

Ramona Mocian

Mediator, jurist, președinte al Corpului Profesional al Mediatorilor Cluj.

Mai multe

Categoria Psalmilor Treptelor: Psalmul 127 (128)

Categoria Psalmilor Treptelor: Psalmul 127 (128)

Psalmul 127, un psalm scurt, strălucitor, și bine construit, țese o idilă complicată de răsplată și bunăstare, dar totodată arată și îi fericește pe cei care au frică de Domnul. Dacă în psalmul anterior, poetul ni-a arătat câte bunătăți poate pricinui nădejdea în...

Procesul Mântuitorului (Pr. Prof. Stelian Tofană) P1

Procesul Mântuitorului (Pr. Prof. Stelian Tofană) P1

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.

Paradoxul necredinței sau puterea credinței exprimată în paradoxul ei | Duminica a 4-a din Post

Dileme în cuvinte grele | Duminica a 3-a din Post

Ev. Marcu 8, 34-38; 9, 1; Luarea crucii și urmarea lui Hristos „Şi chemând la Sine mulţimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie. Căci cine va voi să-şi scape sufletul îl va...