”Doar împreună vom reuși”, proiect comun al școlii și Parohiei Ortodoxe Dumitra

de | dec. 14, 2017 | Activități parohiale

În așteptarea sărbătorii Nașterii Domnului, Școala Gimnazială Dumitra, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă au organizat ieri, 14 decembrie 2017, în cadrul proiectului „Doar împreună vom reuși”, activitatea „Dragostea nu pizmuiește, nu se poartă cu necuviință”.

Întâlnirea elevilor din clasele 5 – 8 și a profesorilor a avut loc în biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din localitatea Dumitra.

Invitat special a fost preotul Mihai Mânzat care împreună cu preotul paroh Marius Moldovan au vorbit celor prezenți despre bucuria și dragostea pe care le aduce în sufletele creștinilor, în fiecare an, Pruncul născut în peștera din Betleem.

Un grup de elevi, conduși de doamna director adjunct Claudia Avram, au încântat pe cei prezenți la eveniment cu câteva colinde tradiționale.

”Doar împreună vom reuși”, proiect comun al școlii și Parohiei Ortodoxe Dumitra

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...