Evenimentele lunii martie la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca

de | mart. 1, 2024

În luna martie, Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, aduce iubitorilor de evenimente culturale mărțișoare unul și unul.
Fie că este vorba despre concerte de muzică ușoară sau folk, fie că ne referim la muzica tradițională de folclor sau la dansurile populare toate sunt dedicate în această perioadă sărbătoririi femeilor. Ne vom putea bucura și de piese de teatru ori chiar balet, așa încât scena prestigioasei instituții culturale studențești clujene va fi mereu plină de artă. O notă aparte o va constitui spectacolul caritabil de folclor și muzică veche românească: „Din inimă, pentru inimă”, ce are ca scop susținerea așezământului pentru copii „Sfântul Onufrie” din localitatea Florești. De asemenea, Concertul Aniversar de Mărțișor susținut de Corala Voci Transilvane a Casei de Cultură a Studenților va avea triplă semnificație: va marca sărbătoarea mărțișorului, va celebra Ziua Internațională a Femeii dar și aniversarea a trei decenii de împreună-lucrare a binomului Adrian-Nicolae Corojan & Voci Transilvane. Trebuie să știți și faptul că publicul se va bucura de un adevărat regal folcloric susținut de Ansamblul Folcloric Studențesc ”Mărțișorul”, ajuns la 67 ani de activitate, care alături de ”Bobocii Mărțișorului”, vor oferi un spectacol de neuitat. Acestea sunt doar o parte dintre manifestările culturale despre care vă invităm să aflați mai multe informații de la invitatul Radio Renașterea, dl Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Evenimentele lunii martie la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

La Teatrul Național Lucian Blaga din Cluj-Napoca se va desfășura miercuri, 3 aprilie cu începere de la ora 19:00 „O poveste de teatru Față/Verso".  Este vorba despre o producție a Asociației Culturale Top Art N&A Cluj-Napoca, un eveniment aflat la prima ediție...