Festivalul Wonder Puck ediția 2023 | Managerul Teatrului Puck – Florian Roșan

de | sept. 5, 2023

Dragi copii, părinți și bunici, Festivalul Wonder Puck ediția 2023 vă invită la un regal de piese de teatru dedicate tuturor generațiilor, muzică, păpuși și marionete, dar și o tombola, istoria muzicii pentru copii (și părinții lor) vă așteaptă în perioada 8-10 septembrie la Cluj-Napoca.

Teatrul de Păpuși Puck alături de multe alte trupe de teatru din Brașov, Arad, Alba Iulia, București, Satu Mare, Iași, precum și din străinătate, din Bulgaria, Italia, Spania, Olanda și Ucraina abia așteaptă să vă ofere un sfârșit de săptămână dar și de vacanță minunate. Nu vor lipsi spectacolele itinerante (traseu: Piața Muzeului: Biserica Franciscană – Casa Matei – Piața Unirii), concertele, baloanele de săpun, atelierele și bineînțeles tombolele cu premii.

Invitat la Radio Renașterea, managerul Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, dl Florian Roșan, ne-a vorbit despre parcursul ascendant al Festivalului Wonder Puck aflat la cea de-a VII-a ediție, desprte măiestria echipelor implicate în realizarea acestui proiect, despre emoția pe care o transmit copiii fericiți în fața personajelor preferate, dar și despre importanța calității profesionale și umane a oamenilor.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Festivalul Wonder Puck ediția 2023 | Managerul Teatrului Puck - Florian Roșan
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

„O poveste de teatru Față/Verso”| actrița Narcisa Pintea

La Teatrul Național Lucian Blaga din Cluj-Napoca se va desfășura miercuri, 3 aprilie cu începere de la ora 19:00 „O poveste de teatru Față/Verso".  Este vorba despre o producție a Asociației Culturale Top Art N&A Cluj-Napoca, un eveniment aflat la prima ediție...