Festivalul Wonder Puck ediția 2023 | Managerul Teatrului Puck – Florian Roșan

de | sept. 5, 2023

Dragi copii, părinți și bunici, Festivalul Wonder Puck ediția 2023 vă invită la un regal de piese de teatru dedicate tuturor generațiilor, muzică, păpuși și marionete, dar și o tombola, istoria muzicii pentru copii (și părinții lor) vă așteaptă în perioada 8-10 septembrie la Cluj-Napoca.

Teatrul de Păpuși Puck alături de multe alte trupe de teatru din Brașov, Arad, Alba Iulia, București, Satu Mare, Iași, precum și din străinătate, din Bulgaria, Italia, Spania, Olanda și Ucraina abia așteaptă să vă ofere un sfârșit de săptămână dar și de vacanță minunate. Nu vor lipsi spectacolele itinerante (traseu: Piața Muzeului: Biserica Franciscană – Casa Matei – Piața Unirii), concertele, baloanele de săpun, atelierele și bineînțeles tombolele cu premii.

Invitat la Radio Renașterea, managerul Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, dl Florian Roșan, ne-a vorbit despre parcursul ascendant al Festivalului Wonder Puck aflat la cea de-a VII-a ediție, desprte măiestria echipelor implicate în realizarea acestui proiect, despre emoția pe care o transmit copiii fericiți în fața personajelor preferate, dar și despre importanța calității profesionale și umane a oamenilor.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Festivalul Wonder Puck ediția 2023 | Managerul Teatrului Puck - Florian Roșan
Festivalul Wonder Puck ediția 2023 | Managerul Teatrului Puck - Florian Roșan
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/ramocian/" target="_self">Ramona Mocian</a>

Ramona Mocian

Mediator, jurist, președinte al Corpului Profesional al Mediatorilor Cluj.

Mai multe

Prăznuirea Sfântului Siluan Athonitul

Prăznuirea Sfântului Siluan Athonitul

Data de 24 septembrie a fiecărui an ne prilejuiește întâlnirea cu Sfântul Cuvios Siluan Athonitul dar și comemorarea lui liturgică. E o ocazie de a ne aduce aminte de acest om al lui Dumnezeu, de o trăire duhovnicească excepțională, discret, dar și adânc ancorat în...

Taina Sfintei Cununii. Ce ne spune Biblia? P4

Taina Sfintei Cununii. Ce ne spune Biblia? P4

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.