„Grădinile Edenului” vin în sprijinul Centrului „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca

de | nov. 19, 2023

Când un copil suferă, același sentiment îl avem toți cei din jurul său. De aceea, a fi alături și a sprijini o cauză ce are în centru atenției alinarea durerii, este un gest sublim.
Pe artistul plastic Manuela Botiș o știe întreaga comunitate clujeană. Alături de tatăl său, remarcabilul pictor Teodor Botiș, ne adună mereu pentru a ne hrăni spiritual cu arta lor. Dar pe lângă artă, preocupările familiei Botiș sunt și de a sprijini cauze nobile.
De data aceasta, Manuela Botiș a organizat o expoziție în care a lăsat copiii să picteze „Grădinile Edenului”, așa cum fiecare și le imaginează. Și totul în scop caritabil, pentru a sprijini ridicarea unei aripi a Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca. Acest spital are nevoie de ajutorul nostru, pentru că tot mai mulți copilași sunt bolnavi și necesită îngrijire cu totul specială.
De aceea, cele 133 de tablouri din expoziția pe care o puteți vizita până în data de 27 noiembrie, la Casa Universitarilor, în Sala Pau Sima, simbolizează tot atâtea grădini ale raiului, pe care le puteți lua acasă, donând în contul Asociației Sfântul Nectarie, suma de 200 de lei.
Nu cred că există om al comunității care să nu fi auzit despre eforturile pe care corpul de personal al spitalului, coordonat de Pr. Dr. Bogdan Chiorean, le depune pentru fiecare pacient în parte, indiferent de confesiune, căci în fața morții, suntem cu toții egali. Cum nu e om suferind sau aparținător care să fi avut durerea „trecerii dincolo” și care să nu-și fi găsit alinare la Centrul Sfântul Nectarie.
Vă invit să ascultați cuvintele pe care omul și artistul Manuela Botiș le adresează celor care ne ascultă și, de asemenea, vă îndemn să vă alăturați acestui proiect.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
„Grădinile Edenului" vin în sprijinul Centrului "Sfântul Nectarie" din Cluj-Napoca
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA