Hramul Parohiei Chiuiești

de | sept. 10, 2018 | Activități parohiale

Parohia Ortodoxă Chiuieşti, Protopopiatul Dej, a îmbrăcat sâmbătă, 8 septembrie 2018, haine de sărbătoare, cu ocazia hramului.

Sfânta Liturghie a fost oficiată de către un sobor alcătuit din 8 preoți, avându-l ca protos pe părintele Iustinian Săvărășan, de la Parohia Bunești, Protopopiatul Gherla. În cuvântul de învățătură, Părintele Iustinian a vorbit despre Maica Domnului: nașterea din părinții Ioachim și Ana și rolul Sfintei Fecioare în istoria Mântuirii neamului omenesc. La Sfânta Liturghie au participat peste 600 de persoane, iar la momentul potrivit s-au împărtășit un număr foarte mare de copii. La final, părintele paroh Emanuel Albu a adresat mulțumiri tuturor celor prezenți. Cu ocazia hramului Parohiei Chiuiești au fost organizate trei seri duhovnicești, la care au participat și credincioși din Oastea Domnului.

Ultimele articole

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...