În Școala Altfel, copiii din Cluj sunt aproape de Biserică

de | apr. 20, 2016 | Activități parohiale

Sfânta Liturghie a darurilor, oficiată miercuri, 20 aprilie, la biserica parohiei ortodoxe „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, a fost un prilej de bucurie pentru comunitatea creștină din cartierul Gheorgheni. Au luat parte la slujbă în jur de 100 de elevi de la școala „Constantin Brâncuși”. Școlarii au fost însoțiți de profesoara de religie, Daniela Necula și de învățătorii Rodica și Mircea Văscan. Cei mici, dar cei mai mari s-au rugat împreună cu credincioșii din biserică, s-au spovedit și s-au împărtășit cu Sfintele Taine, pentru a putea întâmpina cu sufletele curate  și cu bucurie, Învierea Domnului.

Tot miercuri, cu prilejul proiectului „Școlii Altfel”, biserica „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca a fost gazdă și a două  grupe de copii de la grădinița „Lumea copiilor” din municipiu. Micuții preșcolari au venit însoțiți de doamnele educatoare și s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Hristos. Părintele Ciprian Taloș a fost cel care i-a întâmpinat pe copii și le-a vorbit despre importanța prezenței lor la biserică, apreciind grija celor mari pentru sufletele celor mici, a transmis pentru radio Renașterea, reprezentantul parohiei Marilena Asănică.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...