Întâlnirea Cercului preoțesc în parohia Sântejude, Protopopiatul Gherla

de | dec. 1, 2017

Preoții din Cercul pastoral-misionar Sucutard, coordonați de părintele Grigore Moldovan, s-au întâlnit joi, 3 noiembrie 2017, de praznicul Sfântului Apostol Andrei, în parohia Sântejude, Protopopiatul Gherla. Întâlnirea a avut un caracter aparte deoarece cu această ocazie s-a săvârșit, de preoții prezenți, slujba Sfeștaniei la Căminul Cultural din localitate, renovat recent. Au luat  cuvântul primarul comunei Țaga, Romulus Mârza, dar  și părintele Grigore Moldovan. Apoi, părintele paroh Paul-Florin Runcan a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în buna desfășurare a acestui eveniment.

Ziua a continuat cu un spectacol de muzică populară, susținut de artiști locali, copiii de la Școala Generală Țaga și Ansamblul de dansuri Populare din aceeași comună.

Evenimentul se încadrează în activitatea misionară a Cercului preoțesc Sucutard,  format de preoții slujitori în parohiile arondate comunelor Cătina, Geaca și Țaga.

pr. Horea-Niculae Baciu

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...