Întâlnirea preoților din Cercul Misionar-Pastoral Ilva Mică

de | nov. 14, 2016

În Duminica a 25-a după Pogorârea Sfântului Duh, preoții care fac parte din Cercul Misionar-Pastoral Ilva Mică, s-au reunit în localitatea Poiana Ilvei.

Soborul format din 12 preoți, în frunte cu coordonatorul cercului pr. Iuliu Brici, au săvârşit Taina Sfântului Maslu în biserica din localitate ce poartă hramul Sfântului Ioan Botezătorul, păstorită de către părintele Leon Pop.

Cuvântul duhovnicesc cu acest prilej a fost rostit de către părintele Cristian Lupşan din Parohia Ilva Mare, fiul al satului Poiana Ilvei, care le-a vorbit celor prezenți despre iubire, îndemnându-i pe credincioşii prezenți să împlinească cuvintele Mântuitorului din Evanghelia de astăzi, care ne spun să-l iubim pe aproapele nostru ca pe noi înşine.

Această activitate face parte din proiectele  Cercului Misionar-Pastoral Ilva Mică pe anul acesta.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...