Întâlnirea preoților din Cercul Misionar-Pastoral Ilva Mică

de | nov. 14, 2016 | Activități parohiale

În Duminica a 25-a după Pogorârea Sfântului Duh, preoții care fac parte din Cercul Misionar-Pastoral Ilva Mică, s-au reunit în localitatea Poiana Ilvei.

Soborul format din 12 preoți, în frunte cu coordonatorul cercului pr. Iuliu Brici, au săvârşit Taina Sfântului Maslu în biserica din localitate ce poartă hramul Sfântului Ioan Botezătorul, păstorită de către părintele Leon Pop.

Cuvântul duhovnicesc cu acest prilej a fost rostit de către părintele Cristian Lupşan din Parohia Ilva Mare, fiul al satului Poiana Ilvei, care le-a vorbit celor prezenți despre iubire, îndemnându-i pe credincioşii prezenți să împlinească cuvintele Mântuitorului din Evanghelia de astăzi, care ne spun să-l iubim pe aproapele nostru ca pe noi înşine.

Această activitate face parte din proiectele  Cercului Misionar-Pastoral Ilva Mică pe anul acesta.

Ultimele articole

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...