Liturghie arhierească în parohia clujeană Tăușeni

de | iun. 4, 2017 | Activități parohiale

În sâmbata Rusaliilor, 03 iunie 2017, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, a săvârșit Sfânta Liturghie în parohia Tăușeni, Protopopiatul Cluj I.

Înaltpreasfintia Sa a fost înconjurat de un impresionat sobor de preoți în frunte cu părintele protopop Dan Hognogi, iar la slujbă au asistat numeroși credincioși. Sărbătoarea a fost prilejuită de sfințirea lucrărilor care au fost realizate la biserică, între care amenajarea Sfintei Mese și a iconostasului.

 

Pentru bogata activitate misionar-pastorală și administrativ-gospodărească, părintele paroh Dragoș – Constantin Ane a fost hirotesit iconom. De asemenea, au primit diplome de aleasă cinstire din partea mitropolitului  o seamă de credincioși care l-au sprijinit pe părintele Constantin în realizarea acestor obiective.

 

Ultimele articole

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

În Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei), 22 mai 2022, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...