Luna ianuarie, luna credincioșilor”, în parohia clujeană „Nașterea Domnului”

de | ian. 7, 2018 | Activități parohiale

În parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde preot paroh este părintele Nicolae Buda, luna ianuarie este dedicată credincioșilor care au avut în 2017 evenimente deosebite și realizări în viața lor și poartă numele de „Luna ianuarie, luna credincioșilor”.

Duminică, 7 ianuarie 2018, au fost chemate pentru a fi sărbătorite în fața Sfântului Altar, familiile ca au împlinit anul trecut 25, respectiv 50 de ani de căsătorie. Astfel, au fost  felicitate 14 familii de către preoții parohiei, Nicolae Buda și Ciprian Taloș, iar toți credincioșii din biserică le-au cântat „La mulți ani!”, fiind un exemplu demn de urmat pentru generațiile tinere. De asemenea le-au fost înmânate diplome, icoane și flori.

Tot duminică au fost răsplătiți, pentru întreaga activitate dăruită bisericii în decursul celor 4 ani de la ultimele alegeri parohiale, membrii Consiliului și Comitetului Parohial.

Duminica viitoare vor fi evidențiați credincioșii de toate vârstele care, în anul 2017 au avut succese deosebite la concursuri județene, naționale și internaționale, în toate domeniile de activitate.

Ultimele articole

Cum oprim războaiele?

Cum oprim războaiele?

„Mânia, furia, războaiele, uciderile și tot pomelnicul relelor, din pricina lor au prins atâta putere între oameni”. (Sf. Marcu Ascetul, Filocalia 1, §105) De ce? Dacă suntem atât de evoluați, de civilizați, de democrați, de ce încă există în lume războaie? Și ce...

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...