Luna ianuarie, luna credincioșilor”, în parohia clujeană „Nașterea Domnului”

de | ian. 7, 2018

În parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde preot paroh este părintele Nicolae Buda, luna ianuarie este dedicată credincioșilor care au avut în 2017 evenimente deosebite și realizări în viața lor și poartă numele de „Luna ianuarie, luna credincioșilor”.

Duminică, 7 ianuarie 2018, au fost chemate pentru a fi sărbătorite în fața Sfântului Altar, familiile ca au împlinit anul trecut 25, respectiv 50 de ani de căsătorie. Astfel, au fost  felicitate 14 familii de către preoții parohiei, Nicolae Buda și Ciprian Taloș, iar toți credincioșii din biserică le-au cântat „La mulți ani!”, fiind un exemplu demn de urmat pentru generațiile tinere. De asemenea le-au fost înmânate diplome, icoane și flori.

Tot duminică au fost răsplătiți, pentru întreaga activitate dăruită bisericii în decursul celor 4 ani de la ultimele alegeri parohiale, membrii Consiliului și Comitetului Parohial.

Duminica viitoare vor fi evidențiați credincioșii de toate vârstele care, în anul 2017 au avut succese deosebite la concursuri județene, naționale și internaționale, în toate domeniile de activitate.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...