Maica Domnului, exemplu de discreție duhovnicească și de tăcere

de | aug. 17, 2015 | Activități parohiale

Credincioșii parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Apahida, protopopiatul Cluj I, au luat parte duminică, 16 august, la Taina Sfântului Maslu, săvârșită în sobor de preoți, în frunte cu părintele protopop Dan Hognogi.

În cuvântul de învățătură, părintele protopop a vorbit despre Maica Domnului ca exemplu de disponibilitate, de discretie duhovnicească și de tăcere, virtuți atât de necesare astăzi, a transmis corespondentul radio Renașterea în protopopiatul Cluj I, părintele Mihai Pop.

În încheiere, părintele paroh Ioan Iacob Diț, a adus mulțumiri tuturor pentru participarea la acest eveniment duhovnicesc.

Ultimele articole

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

În perioada 25-28 iulie 2022, în Parohia Ortodoxă Răscruci s-au desfășurat o serie de activități estivale, sub egida  Școlii de vară. La manifestări au participat peste cincizeci de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Activitățile primei zile s-au  desfășurat...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...