Muzicanții din Bremen și Pălăria buclucașă, la Teatrul „Puck”

de | ian. 26, 2024

La finalul acestei săptămâni, cei mici sunt așteptați să vizioneze la Teatrul de Păpuși „Puck” spectacolele „Muzicanții din Bremen”/„A brémai muzsikusok”, după Frații Grimm, și „Pălăria buclucașă”.

Aventura celor patru muzicieni din spectacolul „Muzicanții din Bremen”/ „A brémai muzsikusok” după Frații Grimm, în regia lui Rumi László, programat pentru sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11:00, începe, în această viziune scenică, în momentul în care se termină istoria cunoscută din poveste. Astfel, personajele își povestesc peripețiile din trecut, reflectând asupra traseului pe care l-au parcurs. Istorisirile lor sunt prezentate prin cântece, iar muzica live integrează toate momentele spectacolului.

Distribuția: Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, Domokos Előd, Mostis Balázs și Szűcs Tamás. Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de 4 ani.

Duminică, 28 ianuarie, de la orele 11:00 și 12:30, precum și marți, 30 ianuarie, de la ora 17:00, va fi prezentat pe scena Teatrului „Puck” spectacolul nonverbal „Pălăria buclucașă”, în regia lui Rachel Warr și a Andrei Cotiușcă.

Este povestea incredibilă a unui tată și a fiicei lui, ale căror vieți se schimbă în ziua în care o pasăre își face cuib într-un loc neobișnuit… Viața le este dată peste cap, dar le schimbă și felul în care privesc lumea.

Proiectul acestui spectacol este conceput de Rachel Warr din Marea Britanie, după o poveste de Tohby Riddle. Andra Cotiușcă, regizor asistent, împreună cu actorii Andreea Roxana Bolovan, Ionuț Constantinescu și Ion Iurcu, sub îndrumarea lui Rachel Warr, alături de compozitorul Simon Roth și scenografa Elena Ilaș au construit un spectacol sensibil și delicat, în care spectatorii vor descoperi o perspectivă inedită asupra ritmului vieții.

Scenografia/ pictura: Elena Ilaș. Sculptura: Florin Marin. Muzica: Simon Roth. Distribuția: Andreea Bolovan, Andra Cotiușcă, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu.

Vârsta minimă recomandată este de 5 ani.

Din acest weekend, biletele la spectacolele Teatrului „Puck” pot fi cumpărate și online, după cum urmează: pentru spectacolul „Pălăria buclucașă”, de duminică, 28 ianuarie, de la ora 11:00, biletele pot fi achiziționate online de pe https://tomtix.ro/evenimente/10436-plria-bucluca; pentru spectacolul „Pălăria buclucașă”, de duminică, 28 ianuarie, de la ora 12:30, biletele se pot cumpăra accesând

https://tomtix.ro/evenimente/10440-plria-bucluca; pentru spectacolul „Pălăria buclucașă”, programat pentru marți, 30 ianuarie, de la ora 17:00, biletele pot fi achiziționate accesând https://tomtix.ro/evenimente/10448-plria-bucluca. De asemeni, se pot achiziționa bilete și la fața locului, în limita locurilor disponibile, de la casieria din foaier, înainte de începerea spectacolelor.

Tarifele biletelor de intrare la spectacolele Teatrului de Păpuși Puck s-au modificat începând din 1 ianuarie 2024, în baza Hotărârii nr. 221/2023 a Consiliului Județean Cluj. Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică va costa 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. Biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri va costa 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei.

Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

La finalul acestei săptămâni, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca aventurile unuia dintre cele mai cunoscute personaje din literatura pentru copii. Este vorba de Pinocchio, eroul spectacolului cu același nume, în regia lui...

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda şi Asociația „Împreună Pentru Voi” Turda organizează în perioada 27 Februarie-1 Martie 2024 a patra ediție a concursului județean SCRISORI PENTRU MAMA. Știm că voi, copiii, le mulțumiți mamelor...

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la evenimentele Stagiunii de primăvară - Madrigal 2024, o trilogie de concerte extraordinare, în care sunetul unic al ansamblului se împletește cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții...