Naşterea Domnului vestită de copii la „Liturghia şi şcoala duminicală”

de | dec. 19, 2016

Duminică, 18 decembrie 2016, Biserica Ortodoxă cu hramul „Sfânta Mare Muceniţă Ecaterina” din Cluj Napoca a fost îmbrăcată în haină de sărbătoare în pragul marii sărbători a Naşterii Domnului întrucât cea mai tânără comunitate creştin ortodoxă din oraş a avut marea bucurie de a vesti Naşterea Domnului prin frumoasele colinde tradiţionale româneşti.

După momentul înălţător de rugăciune din cadrul Sfintei Liturghii, când copiii L-au primit pe Hristos în Sfânta Taină a Împărtăşaniei părintele Vasile Gorcea a rostit un cuvânt de învăţătură prin care i-a îndemnat pe copii să fie mai buni, mai iertători, mai darnici şi mai iubitori. I-a felicitat, de asemenea, pentru participarea şi implicarea lor la Sfânta Liturghie în fiecare duminică. Copiii, îmbrăcaţi în straie de sărbătoare, au prezentat un recital de colinde tradiţionale româneşti care au încântat sufletele tuturor credincioşilor prezenţi. Efortul copiilor a fost, la final, răsplătit cu daruri pregătite special pentru ei.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...