Despre ce înseamnă a fi avocat și responsabilitatea față de realizările înaintașilor, cu Av. Ioana Gidro Stanca

de | iul. 30, 2023

Când te naști într-o familie celebră și atât de legată de locul numit Cluj-Napoca, este și o binecuvântare dar și o mare responsabilitate. Este și cazul invitatei noastre la emisiunea „Dialoguri”, doamna avocat Ioana Stanca Gidro.

Nepoata renumitului medic Dominic Stanca, cel care a debutat ca medic de front în Primul Război Mondial, care a organizat serviciul medical la Cluj-Napoca inaugurând primul spital de ginecologie-obstetrică, cunoscut astăzi ca Spitalul sau Clinica „Stanca”, dar și fiica medicului și omului de fotbal Constinatin Rădulescu, al cărui nume este purtat azi de Stadionul CFR, doamna avocat Ioana Stanca Gidro a reușit să păstreze extrem de ridicate exigențele moștenite de la înaintași.

Avocat în Baroul Cluj cu experiență de 40 de ani în domeniul juridic, Doctor în Drept Civil, Lector și Director al Centrului Teritorial Cluj al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Membru în Consiliul Baroului Cluj, în Comisia Permanentă a Uniunii Naționale a Barourilor din România, în Consiliul de conducere al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Decan al Baroului Cluj între anii 2006-2014, profesionist desăvârșit, aplecat întru totul nevoilor beneficiarilor serviciilor de consultanță și reprezentare, cu o preocupare atentă asupra bunului mers al societății, doamna av. Ioana Stanca Gidro ne-a dezvăluit aspecte legate de personalitatea, pasiunile și lucrurile importante din viața domniei sale.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Despre ce înseamnă a fi avocat și responsabilitatea față de realizările înaintașilor, cu Av. Ioana Gidro Stanca
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Părintele Nicolae Feier la Radio Renașterea

Părintele Nicolae Feier la Radio Renașterea

Vizitând orașul Bistrița, toate drumurile conduc înspre cea mai veche bisrică din nord-vestul Transilvaniei (sec. al XIII-lea), denumită și cunoscută deopotrivă de localnici și de turiști, drept „Biserica de la Coroana”. Având hramul „Intrarea în biserică a Maicii...

„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

Aflat la cea de-a 20-cea ediție, cel mai important eveniment nocturn al iubitorilor de cultură și frumos, denumit „Noaptea Europeană a Muzeelor”, are loc în seara zilei de sâmbătă, 18 mai 2024. Ca de fiecare dată, pregătirile specifice crează o forfotă de bun-augur,...