O zi trăită din plin, în parohia Căianu-Mic

de | mart. 18, 2018 | Activități parohiale

Sâmbătă, 17 martie 2018, a avut loc în Parohia Căianu-Mic, protopopiatul Beclean, întâlnirea educativă şi duhovnicească a copiilor şi tinerilor din localitate, intitulată „O zi trăită din plin”.

Ziua a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii în biserica ocrotită de „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, după care cei aproxmativ 60 de tinerii au luat parte la un program ce a cuprins jocuri de cunoaştere, atelier de cruciuliţe şi brăţări, cântece la chitară și  rugăciuni.

Cei care s-au implicat în organizarea activităţii a fost preotul paroh Alexandru Gherghel, alături de voluntarii Asociaţiei Tinerilor Creştini Ortodocşi Bistriţa-Năsăud: Vlad şi Cristina Todoran, Anca Rus, Ioan Emanuel Ani, Vasi Bindea şi Adrian Rus.

„Această întâlnire i-a adus pe copii sub aripa Bisericii, învăţându-i că adevărata bucurie se întâmplă când eşti aproape de Dumnezeu”, a precizat pentru radio Renașterea preotul paroh Alexandru Gherghel.

Ultimele articole

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

În perioada 25-28 iulie 2022, în Parohia Ortodoxă Răscruci s-au desfășurat o serie de activități estivale, sub egida  Școlii de vară. La manifestări au participat peste cincizeci de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Activitățile primei zile s-au  desfășurat...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...