Pădurea din jurul mănăstirii Florești ecologizată de elevii și tinerii clujeni

de | mai 12, 2015

Copii, tineri şi părinţi din parohia „Sfântul Ierarh Alexandru” din Cluj-Napoca au participat sâmbătă, 9 mai 2015, la o acțiune de ecologizare, în pădurea din jurul mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Floreşti.

Ajunși la așezământul monahal, participanţii au fost întâmpinaţi de maica stareţă Teodora Câmpan, care le-a prezentat biserica mănăstirii și  le-a vorbit despre istoria acestui loc. Înainte de acţiunea de colectare a deşeurilor, tinerii voluntari, împreună cu părintele paroh Claudiu Melean, au cântat Troparul Învierii şi au vizitat parcul zoologic al mănăstirii.

Activitatea intitulată „Prea frumos pentru a fi murdar” a fost desfăşurată în cadrul proiectului „Alege  Şcoala”, derulat de Fundaţia  World  Vision România, în parteneriat cu Patriarhia  Română.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...