Pădurea din jurul mănăstirii Florești ecologizată de elevii și tinerii clujeni

de | mai 12, 2015 | Activități parohiale

Copii, tineri şi părinţi din parohia „Sfântul Ierarh Alexandru” din Cluj-Napoca au participat sâmbătă, 9 mai 2015, la o acțiune de ecologizare, în pădurea din jurul mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Floreşti.

Ajunși la așezământul monahal, participanţii au fost întâmpinaţi de maica stareţă Teodora Câmpan, care le-a prezentat biserica mănăstirii și  le-a vorbit despre istoria acestui loc. Înainte de acţiunea de colectare a deşeurilor, tinerii voluntari, împreună cu părintele paroh Claudiu Melean, au cântat Troparul Învierii şi au vizitat parcul zoologic al mănăstirii.

Activitatea intitulată „Prea frumos pentru a fi murdar” a fost desfăşurată în cadrul proiectului „Alege  Şcoala”, derulat de Fundaţia  World  Vision România, în parteneriat cu Patriarhia  Română.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...