Părintele Mitropolit Andrei, descris prin ochii și inima Arhidiaconului Claudiu Grama

de | ian. 24, 2024

Dincolo de statutul și misiunea asumate în societate de către Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, se află omul Andrei Andreicuț. Probabil că oricare dintre noi ne-am întrebat: ce îl emoționează dar și ce-l mâhnește până la lacrimi pe Mitropolitul nostru? mai are timp să-și viziteze satul natal? cum e o întâlnire cu familia sa? ce prețuiește cel mai mult și cum face față atâtor proiecte în derulare?

Sunt foarte multe curiozitățile atunci când vine vorba despre viața Părintelui Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, unul dintre oamenii importanți ai neamului nostru. Tocmai de aceea, cu ocazia aniversării zilei Sale de naștere, l-am invitat la un dialog deschis și sincer, având aceste subiecte de discuție, pe cel mai apropiat colaborator al Ierarhului nostru, Părintele Arhidiacon Claudiu Grama, Consilier eparhial pe probleme de misiune și protocol, care ne-a împărtășit momente emoționante și de neuitat din viața mitropolitul nostru.

Prin urmare, la împlinirea frumoasei vârste de 75 de ani de viață, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului primește un dar inedit: acela de a fi descris prin ochii și inima Părintelui Arhidiacon Claudiu Grama, omul care, de peste 21 de ani, îi stă alături zi de zi într-o colaborare desăvârșită.

Ne alăturăm și noi cu toate gândurile bune, cu urările de viață lungă în sănătate deplină și împlinirea tuturor dorințelor! La mulți ani, Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei!

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Părintele Mitropolit Andrei, descris prin ochii și inima Arhidiaconului Claudiu Grama
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Festivalul Internațional Wonderpuck 2024 | Teatrul de Păpuși Puck

Festivalul Internațional Wonderpuck 2024 | Teatrul de Păpuși Puck

În ultimul weekend de vacanță (6-8 septembrie 2024), în Piața Unirii, la Muzeul de Artă și pe strada M. Kogălniceanu din Cluj-Napoca vor avea loc spectacole de teatru pentru cei mari și pentru cei mici, concerte, ateliere, artiști pe picioroange și manifestări...

„Noaptea Muzeelor la Sate” | Ediția 2024

„Noaptea Muzeelor la Sate” | Ediția 2024

„Noaptea Muzeelor la Sate, este un important eveniment dedicat tradiției și obiceiurilor rurale.  Anul acesta, noaptea care pune în lumină frumusețea satului autentic românesc, este organizată în data de 31 august 2024, iar în județul Cluj, trei muzee își deschid larg...