Părintele Vasile Sămărtean de la parohia Ghinda-Jelna, în veșnicie

de | mai 27, 2016

Părintele Vasile Sămărtean, de la parohia bistrițeană Ghinda- Jelna, a trecut în noaptea de joi spre vineri la cele veșnice, la vârsta de 62 de ani. Trupul neînsufletit al părintelui a fost depus în biserica parohiei, unde se oficiază în fiecare seară, de la ora 19:00, slujba de priveghi.

Înmormântarea va avea loc marți, 31 mai 2016, de la ora 12.30, și va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei,  alături de un sobor de preoți și diaconi.

Născut la 20 aprilie 1954, în localitatea Valea Ungurașului, jud. Cluj, părintele Vasile Sămărtean a păstorit parohia Ghinda- Jelna din anul 1991. În această perioadă a avut realizări de excepție, atât pe plan spiritual cât și material, a declarat părintele protopop de Bistrița, Alexandru Vidican.

Dumnzeu să-l odihnească în pace!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...